1 Iunie 2021 publicat în Frumusete 1 share-uri

Chiar dacă la început procesul de aplicare poate părea unul un pic anevoios, acesta nu trebuie să te sperie. Pentru că există două tipuri de gene false, iar tu vei putea să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Exista o preconcepție care spunea că genele false se poartă doar la ocazii speciale și nici atunci de către toată lumea. Dar ce bine că, odată cu trecerea timpului, acestea au dispărut ușor ușor și tot mai multe femei au descoperit adevăratul farmec al genelor false. Pe lângă farmec, acestea sunt iubite mai ales pentru faptul că femeile pot arata bine cu puțin efort și din confortul caselor lor.

Chiar dacă la început poate procesul de aplicare va părea unul un pic anevoios, acesta nu trebuie să te sperie. Pentru că există două tipuri de gene false, iar tu vei putea să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Tipuri de gene false

Genele false se împart în două tipuri, în funcție de modul de aplicare: cele pe bandă și cele individuale.

Genele false pe bandă

Începem cu acestea pentru că sunt cele mai ușor de aplicat chiar și pentru cineva care este la început cu acest proces. Fiind așezate pe bandă, nu ai de făcut foarte multe mișcări pentru a le atașa pe pleoape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Modul de aplicare a genelor false pe bandă este următorul:

  • măsoară genele false în așa fel încât să se potrivească perfect pe pleoapă și să nu fie mai lungi. Dacă acest lucru se întâmplă, poți să le tai cu o forfecuță.
  • aplică adeziv la baza genelor și cu ajutorul unui bețișor de urechi, îndepărtează surplusul, dacă acesta există.
  • așază genele pe pleoapă, chiar deasupra celor naturale;
  • apasă ușor genele pentru o fixare mai bună;
  • Gata, ești fabuloasă!

Genele false individuale

Genele false individuale sunt formate din smocuri care au capetele conice pentru o mai bună fixare pe pleoapă. Aspectul lor este unul natural, iar volumul oferit nu va rămâne neobservat.

Aplicarea acestora poate fi la început mai anevoioasă, dar, odată ce vei deprinde procedeul, nimic nu-ți va mai sta în cale. Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

  • curăță în prealabil atât genele naturale, cât și pleoapele pentru a îndepărta orice reziduuri;
  • desprinde cu atenție genele din ambalaj;
  • înmoaie capătul conic în adeziv, dar ai grijă să nu exagerezi cu acest pas;
  • cu ajutorul unei pensete aplică genele false peste cele naturale;
  • repetă procedeul cu fiecare smoc până ajungi la capătul genelor.
  • ești gata să strălucești!

Sursa foto: Photo by Laura Garcia from Pexels

Procedeele de aplicare ale celor două tipuri de gene diferă, așa că, atât înainte să le cumperi, cât și înainte să le aplici, citește cu atenție instrucțiunile pentru a nu da greș!

Accesorii pentru genele false

Așa cum spuneam și în cadrul procesului de aplicare a genelor false, există accesorii fără de care acesta nu poate avea loc sau unele care vor face tot acest proces să fie mai ușor.

Adezivul

Adezivul este unul dintre acele accesorii fără de care genele false nu se pot aplica. El este cel care le lipește de pleoapă sau de genele naturale, în funcție de caz. Alege unul transparent sau colorat, în funcție de preferințe.

Penseta

Penseta, în schimb, este accesoriul care te va ajuta să aplici mai ușor genele individuale. Desigur, le poți aplica și cu ajutorul degetelor, însă va fi puțin mai dificil.

Sursa foto: Photo by Nataliya Vaitkevich from Pexels

Soluție pentru îndepărtarea adezivului

Această soluție va îndepărta adezivul de pe genele false fără a risca să le strice. După ce dezlipești genele, aplică soluția la baza lor pentru o curățare blândă.

Alegerea genelor false

Având în vedere câte modele de gene false există, va trebui să te gândești care este nevoia pe care vrei să o îndeplinească atunci când le cumperi: să ofere volum; să lungească genele; să ofere culoare sau profunzime privirii.

În funcție de cât de bine le îngrijești, acestea pot rezista până la șase săptămâni, să te scape de aplicarea rimelului și să arăți bine în același timp.

De acum nu mai e nevoie să faci vizite la salon cel puțin o dată pe lună, pentru că pe Xpertbeauty.ro vei găsi o mulțime de tipuri de gene false care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. La fel și accesoriile de care ai nevoie pentru o aplicare ca la carte din confortul casei tale.

Îndrăznește să fii spectaculoasă în fiecare zi!

Sursa foto fr si main: Photo by Matheus Bertelli from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri