Tautropfen este primul si cel mai mare producator si furnizor de produse cosmetice ecologice de calitate Demeter in intreaga lume, al carei fondator este Rainer Plum.
Cea mai importanta premisa a naturaletii produselor Tautropfen este folosirea uleiurilor si plantelor medicinale, care sunt certificate Demeter si obtinute prin cultivari certificate direct din natura, precum si din cultivari controlate biologic.

Continutul fiecarui produs Tautropfen depaseste in mare masura recomandarile Consiliului European in ceea ce priveste domeniul cosmeticii naturale. Produsele de calitate premium Tautropfen au obtinut certificate sau indeplinesc cerintele urmatoarelor institutii de certificare, recunoscute la nivel mondial: Demeter, BDIH si New Ethics Institute.

"Sa traiesti sanatos si sa traiesti natural e unul si acelasi lucru", este filosofia companiei Tautropfen, care promoveaza respectul fata de natura si de mediul inconjurător.

Gama de produse Tautropfen contine produse pentru ingrijirea fetei, ingrijirea parului si a corpului, ingrijirea bebelusilor si ingrijire speciala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri