Dacă ceva nu este în regulă, părul îți dă tot felul de semnale. Ce trebuie să faci tu? Doar să-l asculți, să fii atentă la nevoile lui.

Evită emoțiile și gândurile negative

Stresul emoțional poate fi o altă consecință a căderii părului, o situație cu care ne confruntăm destul de des. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre o traumă de natură psihică ce durează o perioadă mare de timp. Șocul afectează sănătatea părului nostru, astfel că poate duce la căderea temporară a podoabei capilare. Pentru a recâștiga sănătatea părului, e nevoie ca ciclul de viață al firului de păr să funcționeze într-un ritm normal: „creștere, odihnă, regenerare”. În caz contrar, părul îți va transmite unele semnale pentru a cere ajutor.

Periodic, părul are nevoie de o ajustare

„Părul tău se încurcă tot mai des și mai tare? Nu mai reușești să-l aranjezi și îți dă mari bătăi de cap? Vârfurile sunt problema! Tunde-le! Sau, când situația o cere, scurtează-ți părul mai mult. Nu te îngrijora, părul va crește la loc. Ba chiar astfel, vei stimula creșterea într-un mod corect, sănătos și mai rapid!” – consideră Vali Sava, stilist Londa Professional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Părul tău are nevoie de o îngrijire personalizată. Alege produsele de styling și tunsoarea potrivite acestuia!

Nu-ți mai iese deloc coafura preferată? Părul o ia în toate direcțiile? Se întâmplă să nu te mai înțelegi deloc cu părul tău, să nu te asculte. Ce-ar fi să-l asculți tu pe el? Poate că e vorba doar de un produs nepotrivit pe care-l folosești, sau ustensilele de styling nu sunt cele mai bune. Ba chiar abia l-ai tuns și te aștepți să se aranjeze după bunul tău plac. Lucrurile însă nu stau deloc așa. Nu îți place cum cade? Încearcă o nouă tunsoare, mai potrivită pentru tine și tipul tău de păr.

Împrietenește-te cu părul tău! Astfel îi vei cunoaște mai bine și vei putea alege cu înțelepciune produsele adaptate nevoilor lui.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

* Informații oferite de specialiștii Londa Professional care recomandă șamponul Visible Repair

Foto fr si main: De la Roman Samborskyi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri