Dacă vrei să economiseşti timpul cu îngrijirea unghiilor şi, totodată, să te bucuri perioade îndelungate de o manichiură impecabilă, strălucitoare şi atractivă, trebuie să încerci oja semipermanentă!

Dacă îţi doreşti o manichiură care să dureze cel puţin o săptămână şi, totodată, să arate impecabil, fără a se ciobi sau exfolia, gama de oje semipermanete este făcută pentru tine! Este o inovaţie de care vei fi încântată şi pe care o poţi folosi şi tu pentru a-ţi face manichiura ca un profesionist.

Ce este oja semipermanentă?

Dacă vrei să economiseşti timpul cu îngrijirea unghiilor şi, totodată, să te bucuri perioade îndelungate de o manichiură impecabilă, strălucitoare şi atractivă, trebuie să încerci oja semipermanentă! Aceasta se aplică exact la fel ca cea tradiţională, dar se usucă şi se fixează aproape instantaneu în urma catalizei de lac care se realizează cu ajutorul lămpii cu lumini LED sau UV.

Oja semipermanentă conţine:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?
  • Polimeri şi molecule sintetice sau naturale care se fixează una de cealaltă sub lumina LED sau UV şi formează o reţea solidă.
  • Fluidificatori sau solvenţi volatili care conferă produsului o textură mai densă şi miros intens.
  • Agenţii sintetici care formează peliculă şi permit aplicarea omogenă şi stratificată a ojei.
  • Pigmenţi sintetici sau naturali pentru culoare. Ojele semipermanente de calitate au o concentraţie de pigmenţi mai mare şi, totodată, o putere de acoperire mai bună.

Iată câteva dintre beneficiile produselor semipermanente.

Oja semipermanentă este durabilă

Unul din principalele avantaje ale acestei oje este durabilitatea. Dacă este aplicată corespunzător pe o unghie sănătoasă şi pregătită adecvat, manichiura poate dura chiar şi trei săptămâni fără a se ciobi sau exfolia. Prin urmare, cu acest tip de produs nu va mai fi nevoie să îţi refaci manichiura la fiecare patru zile şi câştigi timp! Poţi pleca liniştită în concediu şi nu va mai fi necesar să iei cu tine trusa de manichiură!

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Este sigură pentru unghii

Ojele semi sigure pentru unghii şi le poţi găsi chiar şi în variantele vegane sau organice, fără acizi şi solvenţi. De asemenea, stratul de bază este foarte aderent cu suprafaţa unghiei, motiv pentru care aplicarea produselor semipermanente nu implică zgârierea sau pilirea unghiei naturale.

Arată extraordinar timp îndelungat

Pe lângă faptul că este durabilă, dacă este aplicată corect, oja semipermanentă îţi asigură o manichiură spectaculoasă! Unghiile tale vor arăta impecabil mult mai mult timp şi nu vor necesita retuşuri.

Ca regulă generală, cei care folosesc produsele semi aleg să le înlăture după două săptămâni, când creşterea unghiei este vizibilă şi se schimbă aspectul manichiurii.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Se usucă şi se fixează rapid

Oja semipermanentă se usucă în maxim două minute sub lampa UV sau în numai 30 de secunde sub lampa cu LED. Datorită acestui lucru, manichiura nu se poate deteriora imediat după finalizare, aşa cum se întâmplă în cazul celei tradiţionale.

Folosind oja semipermanentă nu mai ai grijă urmelor, a lipsei luciului sau a ciobirii manichiurii! Acest produs este mai rapid şi mai sigur şi tu vei avea numai de câştigat de aici!

Străluceşte încă de la primul strat!

Un alt avantaj incontestabil al ojelor semipermanente este faptul că strălucesc încă de la primul strat aplicat. De aceea, manichiura realizată cu aceste produse are un luciu mai frumos decât cea realizată tradiţional. Totuşi, necesită aplicarea unui toap coat pentru a păstra şi proteja luciul. Chiar şi aşa, faptul că poţi găsi produse semi care conferă manichiurii o strălucire fascinantă încă de la primul strat de culoare este un mare avantaj!

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Cum se îndepărtează corect oja semipermanentă?

Pentru a-ţi proteja unghiile este esenţial să ştii cum se îndepărtează corect oja semipermanentă. În funcţie de tipul produsului, această operaţie se poate face în două moduri:

Prin înmuiere în acetonă - Se aplică pe fiecare unghie câte un tampon îmbibat în acetonă şi se păstrează timp de cinci sau zece minute. Pentru un efect mai rapid, se poate înfăşura mâna în folie şi apoi într-un prosop fierbinte. Astfel, acetona va pătrunde în profunzime mult mai repede, oja se înmoaie şi se poate îndepărta fără probleme.

Prin pilire - De data aceasta se va folosi o pilă pentru unghii cu granulaţie de cel puţin 220. Operaţia va fi executată încet şi cu răbdare, fără a atinge cuticulele.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Principiile de bază ale mașinii CNC Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Dacă nu ştii exact ce tip de oja semipermanentă ai folosit şi cum este corect să o îndepărtezi, începe prin a folosi acetona şi, dacă nu dă rezultate, încearcă a doua metodă.

Sursa foto fr si main: Imagine de free stock photos from www.picjumbo.com de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri