12:01, 29 Ianuarie 2021 publicat în Frumusete

Te bucuri de unghii sănătoase, dar imediat ce vine frigul te confrunți cu tot felul de neplăceri create de acestea?

Aerul rece deshidratează unghiile, ele devin mai fragile și sunt predispuse la exfoliere sau rupere. Fii pe pace, lucrurile pot fi ținute sub control. Cum și în ce fel, poți afla de la specialiștii O.P.I România.

Lasă-ți unghiile să respire

Dacă obișnuiești să iți faci manichiura în fiecare zi, încearcă să iei o pauză din când în când de la lacul de unghii. Aplicat incorect, acesta iți poate dauna. Pentru a evita situații neplăcute asigura-te că folosești întotdeauna produse professionale de calitate, atât acasă, cât și la salon.

Citeste si:
7 metode eficiente pentru a ingriji unghiile casante
7 metode eficiente pentru a...

Îngrijește-ți cuticulele

Uleiul sau crema hidratantă pentru cuticule reprezintă elementele de baza pentru îngrijirea unghiilor în sezonul rece. Investește într-un produs de calitate și folosește-l zilnic. Aplicate regulat, aceste produse vor penetra și stratul unghiei și le va oferi un boost de hidratare. Ai să vezi cât de sănătos vor arăta în numai câteva zile.

Foto: By Yuriy Maksymiv /Shutterstock

Citeste si:
Tot ce trebuie sa stii despre pedichiura profesionala medicala
Tot ce trebuie sa stii despre...

Hidratează din belșug

Deseori uităm că hidratarea este esențială pe timpul iernii, tocmai de aceea omitem să folosim crema de mâini. În cazul acesta nici nu e de mirare că pielea începe să se usuce foarte tare sau se crapă. Din fericire există soluții, respectiv creme puternic hidratante pe care le putem folosi de cate ori simțim nevoia, sau măști profesionale pentru hidratarea mâinilor. Sfatul specialiștilor O.P.I este este să porți cu tine un produs pentru hidratarea mâinilor. Dacă optezi pentru unul de calitate, profesional, atunci vei oferi protecție suplimentară chiar și unghiilor.

Poartă mănuși

O pereche de mănuși călduroase pot contracara efectele frigului. Iar acasă, la spălatul vaselor, utilizează mănuși din cauciuc. Chiar dacă nu vei avea aceeași dexteritate, te vei bucura toată iarna de o piele sănătoasă și niște unghii de invidiat.

Foto fr si main: By Subbotina Anna /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri