23 Aprilie 2019 publicat în Frumusete 56 share-uri

Nu uita să folosești un produs care oferă strălucire și sănătate firului de păr. Uleiurile sunt pe locul I în topul preferințelor.

Părul este asemenea unei cărți de vizită, de aceea nu ai voie să îl neglijezi nico secundă. Nu există nu am avut timp să mă spăl pe cap, nu există nu am avut timp să merg să îmi vopsesc rădăcinile sau nu am avut starea necesară să îmi aranjez părul.

Și, bineînțeles, este exclus să spui că nu îți îngrijești părul, indiferent care este motivul invocat. Dacă într-o zi te-ai trezit cu o dispoziție proastă, așează-te în fața oglinzii și aranjează-ți părul. O să vezi cum starea de bine nu o să întârzie să se instaleze.

Înainte de asta, însă, nu uita să folosești un produs care oferă strălucire și sănătate firului de păr. Uleiurile sunt pe locul I în topul preferințelor.

Ulei pentru netezire Wella

Uleiul pentru netezire Wella Professionals Oil Reflections este produsul care promite să lucreze intens până ce părul tău o să devină strălucitor și catifelat. Caracteristicile lui sunt: hrănește în profunzime, oferă strălucire părului, regenerează și protejează intensiv, înfrumusețează vizibil părul. Uleiul pentru netezire Wella Professionals se aplică pe părul uscat și nu necesită uscare.

Poti cumpara uleiul Wella de aici

Ulei regenerator Matrix

Uleiul Matrix Oil Wonders este un produs regenerator potrivit în special pentru părul deteriorat, cu vârfurile despicate. Uleiul Wonders conține uleiul indian amla, care întărește părul fragil și capacitatea sa de apărare. Caracteristici: reface strălucirea și finețea părului, tratează și întărește părul slăbit, hrănește părul, protejează părul față de influențele nocive externe, părul devine de până la 4 ori mai puternic, întărește capacitatea de apărare a părului și conferă elasticitate părului.

Il poti cumpara de aici

Ulei pentru toate tipurile de păr L’Oréal

Când nu știi de ce tratament ai nevoie pentru părul tău, care în ultima perioadă s-a întors parcă împotriva ta, folosește un tratament cu ulei pentru toate tipurile de păr. Spre exemplu, tratamentul fără clătire L’Oréal Professionnel Mythic Oil oferă părului tău toate cele necesare. Caracteristici: dă strălucire părului, hidratează și conferă părului moliciune, regenerează și protejează intensiv, nu încarcă părul.

Poti cumpara uleiul de aici

Ulei pentru păr lipsit de viață Kerastase

Kerastase rămâne unul dintre cele mai râvnite branduri pentru îngrijirea părului, așa că nu putea să lipsească din recomandările noastre. Kerastase Elixir Ultime este un ulei pentre regenerare pentru părul lipsit de viață. În compoziția sa se regăsește: ulei de marula, ulei de camelie, ulei de pracaxi, ulei de porumb și ulei de argan. Ca și caracteristici: hrănește firul de păr în profunzime, regenerează forța firului de păr, conferă părului o strălucire perfectă și protejează față de influențele externe.
Poti cumpara produsul de aici

Ulei pentru păr vopsit Joico

Părul vopsit are, probabil, cea mai mare nevoie de îngrijire. Și nu orice fel de îngrijire, ci una foarte atentă. Șampon special, balsam de păr special, mască săptămânală, dar și un ulei tratament. Uleiul de păr Joico K-PAK Color Therapy se aplică pe părul umed și nu necesită clătire, lăsând părul moale și plin de strălucire. În plus, regenerează și protejează intensiv firul de păr, hidratează și conferă moliciune părului și oferă rezistență și flexibilitate.

Uleiul Joico poate fi achizitionat de aici

Care este ritualul tău de îngrijire a părului?

Sursa foto homepage: shutterstock/by ecosy
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri