Cel mai glamour party al anului este pe cale sa soseasca – petrecerea de Anul Nou! Este cunoscut deja faptul ca an de an fiecare se gandeste unde sa petreaca Revelionul, cu cine, dar mai ales, fiecare este atent la detaliile care fac diferenta pentru o petrecere cu adevarat reusita.

Advertorial

Cel mai glamour party al anului este pe cale sa soseasca – petrecerea de Anul Nou! Este cunoscut deja faptul ca an de an fiecare se gandeste unde sa petreaca Revelionul, cu cine, dar mai ales, fiecare este atent la detaliile care fac diferenta pentru o petrecere cu adevarat reusita.

Unul dintre aceste detalii este chiar tinuta! Atunci cand tu te simti bine cu outfitul ales, asta se va vedea si vei transmite energia ta tuturor celor care iti vor fi în preajma.

Pentru o femeie, o rochie nu este doar o banala rochie, este un mod de exprimare a personalitatii, al stilului si a iubirii pentru frumos. Bineinteles, nici o rochie nu este complet pusa in valoare fara acele bijuterii accesorii care sa spuna doar „Wow!” atunci cand privesti intregul concept.


Se spune despre bijuterii ca sunt prietenele tacute ale oricarei femei, care mangaie cu stralucirea lor pielea ta fina, care iti complimenteaza trasaturile gingase cu si mai multa frumusete si culoare, care te vor scoate din anonimat si vor magnetiza pe toti din jurul tau, furandu-le privile admirative.
Asadar, stii ca alegerea unor bijuterii din argint pentru a crea tinuta perfecta nu poate fi lasata la voia intamplarii, fie ca vorbim de cercei, coliere, inele ori seturi spectaculoase.

Borealy, magazinul online unde gasesti bijuterii la preturi avantajoase, este locul perfect unde vei descoperi o mare varietate de bijuterii fermecatoare, incarcate de sclipiri magice, pentru fiecare femeie, fie ca este adepta unui stil retro ori modern, nonconformist ori simplu, extravagant ori delicat.

Atunci cand vrei sa pui in valoare o rochie simpla, alegerea unor bijuterii cu pietre pretioase va conferi tinutei acea nota luxurianta, eleganta si plina de rafinament, fara a incarca mai mult decat este nevoie, lasand micile detalii sa fie apreciate in intreaga lor splendoare.


Pentru o rochie cu spatele gol ce poate fi mai perfect decat un colier in stilul anilor ’20, decorat cu perle ivoir, eternul simbol al perfectiunii.

Cerceii candelabru sunt ideal completati de un coc lejer si un decolteu delicat care sa ii puna in valoare, lasand expusa pretuirii cea mai feminina zona a ta: gatul si umerii. Cu siguranta vei topi inimile tuturor!

Alege un colier statement pentru o tinuta in culori inchise, precum deja cunoscuta little black dress ori pentru pentru o tinuta usor masculina, cu o camasa descheiata senzual si un pantalon larg cu talie inalta. Vei face senzatie cu o asemenea aparitie!


Daca inca nu stii ce ti s-ar potrivi cel mai bine, stai fara grija: consilierii Borealy te vor ajuta sa iti completezi outfitul cu bijuterille perfect pentru tine!

Nu-mi ramane decat sa îti urez o petrecere la fel de frumoasa ca tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri