14 Noiembrie 2016 publicat în Frumusete 23 share-uri

Pometii se afla in centrul fetei si sunt primii afectati de trecerea timpului sau de dietele pentru slabit.

Comunicat de presa

Inaintarea in varsta, fluctuatiile in greutate, stresul si un stil de viata dezordonat lasa asupra tenului nostru repercusiuni ce nu pot fi usor remediate. Chirurgia estetica din ultimii ani poate imbunatati aspectul tenului prin interventia de augmentare a pometilor, ce consta in injectare de acid hialuronic.

Pometii se afla in centrul fetei si sunt primii afectati de trecerea timpului sau de dietele pentru slabit. Trecerea timpului are ca efect pierderea de volum in reliefurile fetei, prin subtierea grasimii si lasarea trasaturilor acesteia, in special la nivelul pometilor. Echilibrarea aspectului facial se poate realiza in cabinetul doctorului estetician Calin Dobos printr-o metoda non-chirurgicala, ce implica injectarea unor substante la nivelul pometilor.

„Pometii proeminenti si o simetrie aproape perfecta a fetei armonizeaza trasaturile atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Chiar daca se spune ca pometii sunt cei care dau feminitate fetei, interventia de augmentare a pometilor este tot mai cautata si in randul barbatilor. Observam o deschidere tot mai mare a barbatilor pentru interventiile de imbunatatire a aspectului fizic", a explicat dr. chirurg estetician, Calin Dobos.

Injectarea pometilor se realizeaza cu scopul de a oferi un aspect cat mai placut al fetei, iar filling-ul (umplerea pometilor) se poate realiza atat cu acid hialuronic, cat si cu grasime proprie. In cazul umplerii cu acid hialuronic, rezultatul este vizibil imediat, injectarea se face sub anestezie locala si intervalul recomandat intre sedinte este de 2-4 ani. La injectarea cu grasime proprie, pentru un rezultat stabil sunt necesare 2-5 repetari. in ambele cazuri, nu exista urme sau incizii.

Augmentarea pometilor este recomandata atat persoanelor cu varsta, cat si persoanelor tinere care doresc sa isi echilibreze trasaturile faciale. Perioada de recuperare dupa aceasta interventie este mica, durerile dupa operatie sunt minime, iar rezultate sunt vizibile imediat.

Dr. Calin Dobos detine o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 15 ani de lucru in tara, dar si prin participarea la diferite congrese internationale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA, Canada si Asia. Acesta a reusit sa aduca la noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri