Mentine sanatatea parului tau si bucura-te de rezultatele rapide de uscare pentru coafuri impecabile, radiante si pline de stralucire.

Advertorial

Cheia unui par superb consta in folosirea unor aparate de styling profesionale si eficiente. Cu toate aceastea, fundatia este cea mai importanta, motiv pentru care uscatorul de par este primul pas catre un par impecabil, plin de volum si stralucire.

Le Pro Light Volume de la BaByliss Paris este uscatorul de par ce sincronizeaza distributia caldurii, fluxul de aer si viteza de uscare pentru a asigura o temperatura de uscare blanda si eficienta. Astfel, iti poti usca parul foarte rapid, fara sa-l deteriorezi.

Tehnologia pe baza de ioni pastreaza stralucirea parului si il protejeaza. Acest sistem ofera parului tau ingrijire instantanee cu tratament ionic. Ionii negativi elimina electricitatea statica, trateaza si netezesc parul pentru a intensifica stralucirea acestuia. Astfel, se obtine un par matasos si drept, care straluceste frumos.

Cu un nivel de performanta ridicat, uscatorul Le Pro Light Volume se diferentiaza de restul produselor din acelasi segment prin puterea motorului profesional AC ce ofera o durata de viata mai mare si un jet de aer cu o viteza de pana la 100 de km/h. Uscatorul este usor de utilizat si de intretinut, potrivit pentru orice ocazie si ofera aceleasi rezultate exceptionale precum produsele din saloanele de specialitate.

Mentine sanatatea parului tau si bucura-te de rezultatele rapide de uscare pentru coafuri impecabile, radiante si pline de stralucire.

Mai multe detalii gasesti pe site-ul www.babyliss-romania.ro si la principalii parteneri: eMAG, Flanco, Carrefour, Kaufland, evoMAG, Auchan, Cora si ClickShop.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri