Exista cateva lucruri pe care orice femeie care iese din casa trebuie sa le poarte cu sine mereu:

„Singurul lucru care ne diferentiaza de animale este capacitatea noastra de a purta accesorii”, spunea personajul Clairee Belcher, interpretat de Olympia Dukakis in filmul Steel Magnolias”.

Clairee Belcher are dreptate, insa noi venim cu o completare: singurul lucru care diferentiaza femeile rafinate de celelalte este faptul ca nu se despart niciodata de cateva accesorii esentiale pentru look-ul lor.

Exista cateva lucruri pe care orice femeie care iese din casa trebuie sa le poarte cu sine mereu:

1. Un ceas

Indiferent daca iti plac modelele mari, barbatesti, sau le preferi pe cele foarte sic, ceasurile sunt un accesoriu pe care fiecare femeie ar trebui sa-l poarte. Sunt mereu la moda, sunt foarte utile si pot oferi o nota personala unei tinute office. Pe piata exista sute de modele de ceasuri, cu preturi pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile, dupa cum vedem pe watchshop.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

2. O esarfa

O esarfa e un accesoriu clasic si trebuie sa existe in garderoba fiecarei femei, deoarece poate fi purtata la aproape orice fel de tinuta si ofera o nota eleganta, indiferent de context. Esarfele pot fi purtate in toate anotimpurile, simple sau cu pattern, ele pot sa iti scoata o tinuta banala din anonimat.

3. O geanta

Intre femei si gentile lor exista o legatura aproape spirituala, conform selfgowth.com, care trece de utilitatea practica a unor astfel de accesorii. Atentie, insa, la modul in care alegi dimensiunea gentii. Daca esti o femeie mica de statura, o geanta supradimensionata te poate face sa pari mai scunda decat esti. O astfel de geanta le avantajeaza, insa, pe femeile care se considera prea inalte.

4. Cercei

Cerceii reprezinta un simbol al elegantei. Indiferent daca urechile tale sunt perforate sau nu, pe piata exista o paleta foarte larga de optiuni pentru a adauga look-ului tau un plus de stil si senzualitate. Cerceii iti incadreaza fata, iar daca stilul si culorile ti se potrivesc, chipul tau va capata stralucire, conform slideshare.net.

5. Inele

Un inel de cocktail este cel mai potrivit accesoriu pentru ca mainile tale sa arate mai frumoase ca oricand. Uita de inelele subtiri si atrage atentia asupra frumusetii tale cu inele de mari dimensiuni. Fii, insa, atenta la modul in care asortezi culoarea si stilul inelului cu restul accesoriilor, deoarece armonia este definitorie pentru femeile rafinate.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri