Exista cateva trucuri accesibile oricui, in orice situatie:

Cine dintre noi nu s-a bazat pe frumusetea interioara, in special in situatiile in care, efectiv, nu am avut timp sa tragem linia de tus si am ratat programarea la coafor? Desi despre frumusetea interioara se vorbeste mai ales in situatii controversate, cand totul pare sa graviteze in jurul modului in care aratam, realitatea este ca un suflet frumos este mai usor de descoperit de ceilalti cand exteriorului i se acorda o minima atentie. Exista cateva trucuri accesibile oricui, in orice situatie:

1. Uleiul de masline

Sophia Loren, Elizabeth Taylor si chiar Cleopatra foloseau uleiul de masline pentru a-si hidrata pielea. Poate fi aplicat pe fata, corp, maini si formeaza un strat protector rezistent si plin de nutrienti, in special de antioxidanti. Antioxidantii nu doar ca tin departe bolile degenerative, dar se speculeaza ca ar preveni cancerul si ca ar ajuta la sanatatea cardiovasculara. Nu e rau pentru un tratament cosmetic, nu?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Uleiul de masline poate fi folosit si ca un adjuvant in tratamentele cosmetice naturale, preparate in casa; fie ca il folosim in solutii pentru exfoliere, masti pentru par, lotiuni demachiante sau alte tratamente sugerate de publicatia Med-Health, uleiul de masline poate face minuni pentru piele. Iar acesta este detaliul care va face ca tenul nemachiat sa radieze de sanatate si frumusete si, asociat cu un zambet ingrijit, sa te transforme intr-o persoana cu care toata lumea vrea sa intre in contact.

2. Increderea si experienta

Monica Bellucci intruchipeaza feminitatea absoluta, asa cum o vedem reprezentata in statuile Romei Antice, e o oda la adresa formelor feminine. Ceea ce este surprinzator la ea nu este, insa, frumusetea care ne lasa fara cuvinte, ci faptul ca aceasta vorbeste mereu despre faptul ca varsta aduce cu sine frumusetea. Iar confirmarea vine si din faptul ca, la 50 de ani, Bellucci este cea mai „in varsta“ femeie care joaca mult-curtatul rolul de Bond girl, potrivit site-ului upworthy.com.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Actrita are convingerea ca, pe masura ce inainteaza in varsta si isi pierd din atuurile fizice, femeile ating un prag superior de frumusete: cel care vine dinauntru. Cultura, increderea si experienta acumulate sunt laurii care incununeaza femeia matura. Si pentru ca, nu-i asa, acestea transpar cu o mai mare usurinta intr-un corp sanatos, femeia frumoasa la maturitate este cea care isi acorda timp propriei persoane; practica yoga, merge la inot macar o data pe saptamana, mananca paste cand doreste, citeste o carte si bea tihnit un pahar de vin rosu la sfarsitul unei zile de lucru.

3. Accesoriile potrivite

Indiferent de varsta, calea cea mai simpla este minimalismul. Discretia si simplitatea se asorteaza cu orice tip de personalitate fara a o contrazice. Iar modul cel mai la indemana de a complimenta frumusetea spiritului este alegerea unor accesorii-semnatura capabile sa spuna ceva mai mult despre tine decat o pot face tinutele pe care le schimbi in fiecare zi. O pereche potrivita de ochelari nu doar ca sterge, realmente, din ani, dar si distrage atentia de la riduri si pete solare. Strategia unei femei care nu poate fi ignorata e simpla: stil si incredere in propria persoana prin 3 perechi de rame de vedere care pot fi schimbate intre ele, in functie de situatie. Ochi de pisica, rectangulare si rotunde, sau orice alta combinatie inspirata de filtrele de pe lensa.ro, va avea rezultatul scontat. Nu uita sa alegi ochelarii in acord cu forma fetei, iar ei vor spune numaidecat despre tine ca esti sexy, erudita, interesanta sau de o eleganta clasica. Convenabil, nu?

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Sursa foto: https://pixabay.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri