3 Septembrie 2015 publicat în Frumusete 94 share-uri

Exista modalitati de a reduce aspectul ridurilor deja existente si de a preveni aparitia altora. In plus, sunt naturale si la indemana tuturor. Iata 7 modalitati naturale de a-ti mentine tineretea exterioara si interioara:

5. Fa-ti un obicei din a consuma nuca de cocos

Foto: MaraZe /Shutterstock

Nuca de cocos este bogata in acid lauric si alti nutrienti care au un efect emolient la nivelul pielii si o rejuveneaza. Asa ca incepe sa gatesti folosind ulei de cocos, mananca chipsuri de cocos la gustari, foloseste lapte de cocos la cafea si din cand in cand maseaza-ti toata pielea folosind ulei virgin de cocos.

6. Foloseste sare minerala in locul sarii de masa obisnuite

Sarea de masa obisnuita extrage apa din celule, deshidratandu-le si dandu-le un aspect flasc si astfel favorizand aparitia ridurilor. Mineralele aflate in sarea de mare sau sarea de Himalaya stimuleaza distributia apei la nivel celular, pastrand-o in interiorul celulei, netezind liniile fine cauzate de deshidratare si facand astfel ca tenul sa arate proaspat si radiant.

7. Redu nivelul de stres

Cercetarile au aratat ca stresul cronic slabeste integritatea colagenului si in plus, expresiile furioase sau suparate pe care le adoptam atunci cand suntem stresati nu fac decat sa accentueze ridurile “triste”. O activitate fizica regulata, combinata cu yoga sau meditatie te vor ajuta sa inlaturi stresul de zi cu zi. Oricat de putin timp ai avea la dispozitie, incearca sa petreci o parte din el facand lucruri pentru sufletul tau, mergi la o plimbare in parc sau citeste o carte buna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ridurile nu au aparut peste noapte si, la fel, este nevoie de timp pentru a se reduce, insa nu atat de mult pe cat crezi. In aproximativ trei saptamani, urmand pasii de mai sus alaturi de imbunatatirile aduse dietei tale, poti avea surprize foarte placute atunci cand te privesti in oglinda!

Foto homepage: Nadino /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri