7 Martie 2013 publicat în Frumusete 5 share-uri

Se spune despre femei ca sunt mereu nemultumite de ceea ce au: femeile cu parul drept il viseaza ondulat, in vreme ce norocoasele cu par buclar si-l doresc drept. Ce-ar fi daca,in loc sa tot incerci sa faci schimbari, ai accentua calitatile innascute ale parului tau cu produse dedicate?

Ai un par fin si subtire si ti-ai dori un par plin de volum si cu firul gros?

Poti incerca produse special concepute pentru a-ti transforma visul in realitate. Iti sugeram gama Joico Body Luxe, a carei formula speciala include proteina extrasa din keratina parului uman (Human Hair Keratin Protein - HHKP) ce o face sa actioneze asupra fiecarui fir de par. Parul fin, moale capata volum, robustete si o mobilitate naturala. Setul Joico Body Luxe, sampon si balsam, este disponibil la eMAG la pretul special de 75 lei. Ideal si pentru parul vopsit!

Ai par ondulat si ti-ai dori bucle perfect definite?

Buclele elastice, perfect conturate, depindin mare parte de hidratarea si sanatatea parului. Cu cat firul de par este mai uscat,cu atat buclele isi pierd din supletea naturala, capatand un aspect dezordonat. Apoi, umiditatea din mediu accentueaza si ea fenomenul de deformare a buclelor, favorizand aspectul dezordonat. Pentru bucle perfect definite pe orice fel de vreme,iti recomandam masca LOreal Curl Contour pe care o poti gasi pe eMAG.ro la pretul de 83.33 lei.

Ai par drept sau ondulat si ti-ai dori un par lucios si matasos?

Nu conteaza daca ai parul drept sau ondulat – daca vrei sa atragi admiratia tuturor, luciul lui estecel care va intoarce capete.Pentru acest effect iti recomandam produsele care contin matase, unt de shea si praf de diamant, ca de pilda tratamentul Leave-in Wella Care Enrich Hair Ends la pretul de 52.08 lei.

Prin eMAG.ro poti achizitiona online produse destinate ingrijirii parului la preturi extrem de accesibile. Livrarea se face oriunde in tara in 24-48 de ore, astfel incat poti sa te bucuri de beneficiile acestora imediat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri