19 Noiembrie 2012 publicat în Frumusete 70 share-uri

Exista cateva trucuri care ne pot ajuta sa aplicam corect parfumul.

Truc: Hidrateaza-ti pielea inainte sa te dai cu parfum.

Stim foarte bine ca exista femei al caror parfum rezista o seara intreaga, nefiind nevoie ca ele sa se duca la toaleta pentru a-l reaplica. Ne intrebam cum reusesc sa mentina mirosul frumos pe piele atat de mult timp, nu-i asa? Daca invatam sa ne dam corect cu parfum, vom reusi acest lucru cu usurinta. Secretul este sa aplicam lotiune de corp (fara miros) pe incheieturi si gat. Pielea hidratata va pastra mai bine (si mai mult timp) mirosul de parfum.

Image © Sxc.hu

Truc: Trebuie sa stii si unde nu se cuvine sa te dai cu parfum.

Da, este extrem de important sa ne dam corect cu parfum. Insa la fel de important este si sa fim constiente ca exista anumite situatii in viata si locuri unde nu este indicat sa ‘suparam’ simturile celor din jur cu un miros prea puternic. Asadar, retine ca nu este tocmai in regula sa mirosi a parfum atunci cand mergi la spital, la o inmormantare, in spatii inchise precum cele de la teatru sau opera ori la degustarile culinare/de vin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri