Reusita unei relatii depinde foarte mult de tipul partenerilor care sunt implicati, dar si de cuplu vazut ca o unitate formata din doi. In caz ca nu te-ai gandit niciodata la acest aspect, poate ca acesta scurta fisa clinica a relatiei tale de cuplu iti va fi de ajutor pe viitor.
Partenerii “Magnet”

Povestea cuplului: Acesti parteneri sunt total opusi si cu toate acestea, tocmai ce-i lipseste unuia il atrage pe celalalt. Sunt precum soarele si pisica. Unul vrea ceva, celalalt cu totul altceva. Unul spune ceva, celalalt spune exact opusul. Au preocupari diferite, au putine activitati pe care le fac impreuna, sunt personalitati distincte si contradictorii. Unul vede o situatie in alb, celalalt o vede in negru. Cam rar capata si o nuanta de gri. De cele mai multe ori, discutiile in contradictoriu dau nastere la scantei si la spirite aprinse. Ambii parteneri percep relatia ca pe o competitie unde cel mai bun castiga. Chiar daca asta inseamna sa ranesti pe celalalt. Daca ar exista mai multa intelegere in acest cuplu si s-ar mai taia din orgolii din ambele parti, cei doi parteneri ar avea parte de o relatie foarte spontana, plina de neprevazut si de incitant. Atunci cand ambii parteneri realizeaza pe ce anume mizeaza in aceasta relatie si isi unesc fortele in a iesi din impas, relatia lor poate capata o culoare foarte frumoasa.

Ce sanse are relatia lor? Desi nu sunt foarte multi cei care vor acorda punctajul maxim in ceea ce priveste longevitatea unei astfel de relatii, cei care stiu cel mai bine cum va evolua aceasta relatie sunt chiar partenerii implicati. Atata timp cat nu se recurge la vorbe grele si nu se ajunge la lovituri sub centura, aceasta relatie poate avea momente foarte intense si fermecatoare. Si se poate chiar ajunge la o relatie de lunga durata. Incercati amandoi sa vedeti relatia voastra dintr-o alta perspectiva. Din moment ce sunteti impreuna, inseamna ca amandurora va plac aceste momente de suspans si tensiune si sunteti departe de a va dori confortul unui camin linistit. Ce poate sa fie mai interesant decat sa ai langa tine pe cineva cu o personalitate la fel de puternica ca a ta? O persoana care sa nu ezite sa isi exprime un punct de vedere diferit de al tau, o persoana careia sa nu ii fie teama ca te enerveze, sa te contrazica sau sa te supere... Si tu sa fi nevoita sa ii dai dreptate, sa stii ca de fapt asa este si totusi sa refuzi sa fi de acord cu el... In mod sigur aveti ceva in comun: va place sa creati furtuni in pahare cu apa!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri