Aventurile emotionale sunt adeseori catalogate drept simple prietenii, dar ele pot fi daunatoare atat persoanelor care au un partener stabil cat si celor singure. Cum faci diferenta intre o prietenie inocenta si o aventura emotionala?
Mentinerea unei comunicari deschise cu partenerul si evitarea oricaror semne de instrainare sunt foarte importante, indiferent daca suntem sau nu in pragul unei aventuri emotionale. Poate te gandesti ca nu vei calca in capcana, dar linia dintre prietenie si aventura emtionala este mult mai subtire decat cea dintre prietenie si aventura sexuala. Uneori nici nu realizezi ca limitele au fost depasite.

Se intampla rar ca o casnicie sa fie distrusa de o aventura emotionala, dar cu siguranta ea va fi zguduita din temelii. Gandeste-te cum ar fi sa te trezesti intr-o zi si sa realizezi ca nu iti mai amintesti nimic din ce s-a intamplat in ultimul an. Aventura emotionala sterge clipe pretioase din relatia de cuplu si in acest timp este posibil ca partenerul sa se indeparteze si sa nu il mai recunosti. Veti avea mult de recuperat pentru a trece peste perioada de amnezie emotionala.

Aventura emotionala este intalnita si in cazul persoanelor singure, care vor evita sa se implice intr-o relatie stabila stiind ca in permanenta au acolo pe cineva care le implineste nevoile de natura emotionala.

Aventura emtionala este un fel de cutie a Pandorei. Suntem tentati sa o deschidem sau poate facem acest lucru din greseala. Actul nu va ramane fara consecinte, majoritatea lor fiind imposibil de controlat de persoana care a deschis cutia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri