Odata cu inceperea noului an scolar, Junior Achievement Romania anunta lansarea unei noi serii de programe educationale de care vor beneficia anul acesta peste 400.000 elevi si studenti din toata tara.
Odata cu inceperea noului an scolar, Junior Achievement Romania anunta lansarea unei noi serii de programe educationale de care vor beneficia anul acesta peste 400.000 elevi si studenti din toata tara. Realizate in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii, programele Junior Achievement sunt oferite gratuit institutiilor de invatamant prin contributia comunitatii de afaceri, suplimentand programa scolara din invatamatul public prin introducerea unor concepte economice noi si prin formarea de aptitudini antreprenoriale si sociale in stransa legatura cu realitatea. De 88 de ani in toata lumea, de 14 ani in Romania, Junior Achievement este singurul program prin care comunitatea de afaceri participa activ la formarea tinerilor pentru rolul lor de consumatori, angajati si antreprenori. In anul scolar 2007/2008, Junior Achievement Romania va implementa un numar de 41 de programe si va organiza 24 competitii nationale si peste 8 evenimente. Planul strategic al organizatiei este ca, pana in 2010, un milion de tineri sa beneficieze de cel putin un program JA de educatie economica, antreprenoriala, financiara si profesionala. Programele Junior Achievement sunt concepute pentru toate nivelurile de educatie (primar, gimnazial, liceal, universitar) si sunt destinate urmatoarelor domenii: afaceri si economie, antreprenoriat, planificarea carierei si educatie financiara. In cadrul lor, elevii si studentii inteleg functionarea mecanismelor economiei de piata, rolul afacerilor in economia globala, responsabilitatea comunitatii de afaceri fata de problemele sociale si de mediu, impactul situatiei economice asupra viitorului lor. Castigatorii competitiilor nationale si internationale Junior Achievement beneficiaza de burse "Junior Achievers" si participa anual la conferinte, competitii si targuri internationale. Dintr-un total de 136.000 de participanti la evenimentele si competitiile nationale Junior Acchievement, peste 1500 de tineri au participat la competitii si evenimente internationale. Alaturi de modulele economice implementate la clasa, JA Romania pregateste o serie de evenimente noi, pentru responsabilizarea comunitatii de afaceri si a societatii in general fata de educatia tinerilor in spiritul economiei de piata. Despre Junior Achievement Romania Junior Achievement Romania este o asociatie non-profit, infiintata in 1993, membra a Junior Achievement Worldwide, USA si Junior Achievement - Young Entreprise, Europe. Junior Achievement este activa in peste 112 tari din intreaga lume; mai mult de 7 milioane de elevi si studenti cu varste cuprinse intre 6 si 22 ani studiaza anual programele Junior Achievement. Misiunea JA Romania este sa inspire si sa pregateasca tanara generatie pentru a avea succes in economia de piata. Junior Achievement Romania asigura gratuit profesorilor si scolilor participante manuale, materialele de lucru la clasa, consultanta de specialitate si alte servicii de asistenta, in functie de programul ales.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri