M-am tot gandit la misterul ce invaluie fiecare relatie, acel mister ce face ca fiecare cuplu sa fie deosebit, puternic legat si de nedestramat.
Intr-o calduroasa zi a lunii iunie, cu mult inainte de termen, s-a nascut o fetita plapanda, bolnava, careia doctorii nu-i dadeau mari sperante de viata. Si totusi ei au continuat sa lupte! Fetita a supravietuit in ciuda spuselor medicilor… Ea a devenit "minunea lor". La o luna de zile dupa nasterea mea au hotarat sa isi legalizeze relatia pentru a opri definitiv barfele si intrigile celor din jur. Dar asta nu a fost de-ajuns… Fetita nu avea deloc trasaturile fizice ale tatalui, iar acest lucru intarea spusele tuturor celor ce au fost mereu impotriva, incepand chiar cu parintii tatalui meu. Acestia nici acum nu cred ca eu sunt nepoata lor, desi la caracter sunt leita tatal meu.

Dar au trecut si peste acest lucru. Tata si-a asumat rolul de cap al familiei, devenind un adevarat tata pentru cei doi copii ai mamei din prima casatorie. Astazi, cei doi frati ai mei ii multumesc lui pentru ceea ce au devenit in urma educatiei primite. De tatal lor natural nici nu isi mai amintesc… A avut cine sa le fie "tata" in adevaratul sens al cuvantului.

Dupa inca doi ani, s-a nascut cea de-a doua fetita a lor! O printesa mica care a devenit imediat rasfatata familiei. Ea a aparut pentru a intregi frumoasa familie ce o formam si astazi.

Acum, dupa 21 ani de casnicie, sunt la fel de indragostiti ca in prima zi! Isi arata dragostea unul fata de celalalt fara retineri, demonstrand tot timpul ca ceilalti s-au inselat, iar ei au avut dreptate! Nimeni si nimic nu i-a despartit!

Multi nu le-au dat nici o sansa, iar ei au mers mai departe! Nu li s-a oferit nici un ajutor in momentele grele, dar ei au reusit! Nimeni nu a crezut in ei, dar au continuat sa lupte!

Asta inseamna dragostea! Daruire, sacrificiu, curaj, respect si vointa!

Imi voi admira toata viata parintii pentru taria ce au dat dovada inca dinainte ca eu sa exist pe acest pamant!

Va multumesc din suflet ca existati! Va voi fi vesnic recunoscatoare ca mi-ati permis sa traiesc, ca i-ati infruntat pe toti pentru a-mi oferi un camin si pentru ca datorita sfaturilor voastre sunt ceea ce sunt astazi!

GINA
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri