26 Octombrie 2023 publicat în Familie 1 share-uri

O mașină bună are un portbagaj mare, scaune rabatabile și caracteristici de siguranță remarcabile. Lucruri precum manevrabilitatea și aspectul exterior sunt și ele importante, desigur, dar un set complet nou de preocupări va conduce la luarea deciziilor atunci când ești în căutarea unei mașini de familie.

Citește în continuare cele mai importante caracteristici pe care ar trebui să le cauți la o mașină de familie.

1.Spațiu generos de depozitare în portbagaj

Atunci când cauți o mașină de familie ai nevoie de spațiu pentru bagaje, însă volumul nu este singurul aspect de luat în considerare. Un portbagaj complet plan este la fel de important, deoarece este mai ușor să joci Tetris cu bagajele.

În plus, este important ca pragul portbagajului să fie la înălțime mică, astfel încât să nu ridici cărucioarele și bicicletele prea mult. În mod ideal, vei dori să ai cât mai multe lucruri bine aranjate fie în portbagaj, fie în diverse coșuri și compartimente încorporate și amplasate strategic.

Atunci când vine vorba de utilizarea maximă a spațiului disponibil, accesoriile, cum ar fi portbagajul de pe plafon, pot asigura o ședere confortabilă în mașină, fără a fi înconjurat de bagaje.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

2.Siguranța în mers

Atunci când călătorești cu familia, asistență din partea tehnologiei este mereu binevenită. De aceea, sistemele de siguranță precum AEB și ISA sau airbagurile laterale sunt dotări esențiale pentru o mașină de familie.

Sistemul standardizat Isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii ar trebui să fie, de asemenea, inclus.

În cazul modelelor mai noi de mașini, merită să analizezi caracteristici precum funcția de asistență la frânare sau ACC - adaptive cruise control. De exemplu, modelul Honda CR-V include în pachetul standard, începând din 2021, această funcție ce permite adaptarea vitezei în funcție de distanța față de ceilalți participanți la trafic, astfel încât să se păstreze distanța minimă recomandată.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

3.Mai multă siguranță în mers

În momentul în care membrii familiei tale sunt la bord, siguranța trece de la una dintre multele preocupări la prioritatea absolută.

Dacă încerci să mediezi un conflict între frați sau vrei să stai cu un ochi pe cei mici, oglindă retrovizoare pentru supravegherea copiilor poate fi un accesoriu literalmente salvator de vieți. Totodată, senzorii de parcare spate, sistemul de monitorizare a unghiului mort sau o cameră de marșarier pot fi funcții importante pentru o mașină de familie. Acestea te ajută să rămâi în siguranță atunci când te strecori în spații înguste cu pasageri gălăgioși la bord.

4.„O mică bucătărie” pe roți

Atunci când ai copii, mașina este întotdeauna și o zonă de luat masa. Acest lucru înseamnă că măsuțele pliabile pe spătarele scaunelor sunt binevenite în cazul unei mașini de familie. În mod ideal, aceste mese au suporturi pentru pahare și o margine ușor înălțată, astfel încât firimiturile să nu zboare la fiecare curbă.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Plasele de depozitare la îndemână sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru copii, fie că este vorba de suporturi pentru șervețele umede sau de câteva jucării. Și, firește, toate suprafețele trebuie să fie ușor de curățat.

5.Divertisment integrat

Într-o lume perfectă, copiii s-ar distra în liniște chiar și în timpul celor mai lungi călătorii. Din păcate, nu trăim într-o lume perfectă. Vei avea nevoie de opțiuni pentru a menține ocupate mințile mici și dornice de a explora.

Conectivitatea Wi-Fi rezolvă de la sine o mulțime de probleme. Multe modele vin și cu opțiuni precum suportul Bluetooth pentru playere audio. Ecranele montate în tetiere ar putea fi o soluție pentru a te ajuta să îți păstrezi calmul după ce ai epuizat tot repertoriul muzical.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

6.Spațiu amplu în interior

Odată ce sunt implicați copiii, cerințele pentru un vehicul se mută instantaneu de la a fi o modalitate elegantă de a te deplasa prin oraș la ceva care poate juca un rol cheie în lupta logistică constantă pe care o reprezintă creșterea unei familii.

Fie că este vorba de spațiu pentru cărucioare, fie de spațiu suficient pentru ghiozdane și echipamente sportive, atunci când ești în mișcare, vei avea nevoie de mult spațiu suplimentar pentru toate etapele de creștere. Fii atentă la opțiunile flexibile, cum ar fi scaunele rabatabile la nivel, care pot fi extrem de utile atunci când ai nevoie să transporți lucruri voluminoase.

Așadar, mașina ideală de familie trebuie să fie sigură, spațioasă, multifuncțională și, mai ales, să se potrivească stilului vostru de viață, pentru a se plia nevoilor familiilor moderne.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Sursa foto: freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri