Puteti sa aruncati cu pietre, sa incercati sa va convingeti ca nu e asa, sa pasati responsabilitatea insa eu stiu ca romanul e facut sa nege, sa se planga. Decat sa mergi pe dictonul "pana cand moartea ne va desparti" si sa te stingi in fiecare zi cate putin, eu zic sa incerci "pana cand divortul ne va desparti".

Cunosc zeci de cazuri care se agata de o casnicie esuata cautand zeci de motive pentru care nu se pot elibera: ‘’Mi-e greu sa o iau de la capat’’, ‘’Ce fac cu copiii?’’, ‘’Nu pot da cu piciorul la atatia ani’’, ‘’Imi voi pierde toata siguranta finanicara’’. Si te mai consideri o femeie puternica si independenta? Poti sa te amagesti in continuare, esti o sclava moderna!

Puteti sa aruncati cu pietre, sa incercati sa va convingeti ca nu e asa, sa pasati responsabilitatea insa eu stiu ca romanul e facut sa nege, sa se planga. Decat sa mergi pe dictonul ‘’pana cand moartea ne va desparti ‘’ si sa te stingi in fiecare zi cate putin, eu zic sa incerci ‘’pana cand divortul ne va desparti’’. Este mai sanatos si pana la urma nu e capat de lume. Si mai mult decat atat, dupa divort sigur mai e ceva, dupa moarte… e discutabil. Parerea mea! Astept sa ma contrazici!

Un articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete, trainer dezvoltare personala, psiholog si NLP Practitioner in formare.

Daca vrei sa afli mai multe, incearca dezvoltarea personala si linkul www.selfdiscovery.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri