Nu exista suficiente cuvinte sau pagini pentru toate lucrurile pe care as vrea sa ti le spun asa ca acesta este doar inceputul...

Mi-ai aratat ca in mancare se afla dragoste.

Si ca nu este situatie in viata care sa nu fie imbunatatita de un pahar de Chardonnay. Esti un chef marinimos, sclipitor si frumos. Faci acea mancare care ii face pe ceilalti sa tanjeasca sa fie in bucataria ta. Esti o companie pe care oamenii nu vor sa o paraseasca. Si cand o fac, nu vor pleca cu mana goala. Nu am parasit bucataria ta in ultimii 15 ani fara cel putin 3 caserole din mancarea ta delicioasa.

Mi l-ai daruit pe fiul tau.

Este bineinteles al amandurora, la bine si la rau. Inca as da vina pe tine daca s-ar intampla vreodata sa divortam, insa atunci cand ne-am casatorit mi l-ai inmanat cu gratie. Mi l-ai inmanat cu speranta. Sotul meu va fi intodeauna unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am intalnit vreodata in aceasta lume si asta ti se datoreaza tie. Este un barbat puternic si a fost crescut de o femeie puternica. Imi inspira respect si admiratie tenacitatea acestor gene si sunt recunoscatoare ca sangele acesta dens curge prin venele copiilor mei.

Si iata-te si pe tine.

Curajul personificat. Nu accepti nimic fara lupta si fara un zambet. Poti sa razi de lucrurile pe care alti oameni le-ar ascunde. Aduci bucurie cu o portie de spanakopita. Glume murdare cu vin. Forta cu entuziasm. Nu lasi lucrurile sa te doboare. Tu le depasesti.

Sper ca atunci cand voi deveni mama soacra sa fac cel putin pe jumatate o treaba la fel de buna ca cea pe care ai facut-o tu pentru mine. Acesta va fi succesul suprem. Stiu ca niciodata nu te-am numit Mama, insa asta nu inseamna ca te-as putea considera vreodata altceva. Iti multumesc. Iti multumesc pentru tot. Vei fi intotdeauna mai mult decat as fi putut spera.

Te iubesc.

Intotdeauna.

Katie

Sursa: mamalode.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri