Eu AS PUTEA. As schimba tot. Deoarece, in strafundul fiintei mele, nu imi place sa fiu mama. Citeste confesiunea unei mamici si cuvintele care au facut inconjurul internetului:

Nu este vorba de lucrurile obisnuite de care se plang oamenii precum a face pipi cu audienta sau a fi nevoit sa conduci pentru a ajunge la meciuri de lacrosse care nu se mai termina. Este faptul ca mi-a placut cu adevarat viata mea de dinainte de a fi parinte. Imi placea mai mult CINE ERAM si imi petrec o cantitate exagerata de timp visand la acele zile.

Am multa grija de copiii mei. Au un tata care ii adora, bunici si matuse si unchi. Sunt echilibrati emotional, sunt fiinte umane fericite. Sunt bine. Eu sunt cea care are o problema. Eu cea care simte ca joaca un rol pe care nu a fost facuta sa il joace, in fiecare zi a vietii mele. Eu sunt cea careia probabil ca ii lipseste din ADN acea veriga pe care se presupune ca toate mamele o au.

Nu sunt sigura ce vreau prin publicarea acestor randuri aici.

Sunt sigura ca as fi numita un parinte rau sau ca unele persoane mi-ar sugera sa imi parasesc caminul; ca ai mei copii ar fi mai bine fara mine. Insa nu o sa o fac. Nu cred ca o sa fiu iar fericita cu adevarat, indiferent ca sunt acasa cu doi copii sau ca o traiesc pe cont propriu undeva departe. Vina m-ar consuma oricum ar fi, asa ca mai bine sa fiu eu singura care sufera decat ca intreaga mea familie sa sufere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Si intotdeauna exista timpul acela cand este noapte afara si copiii dorm bustean si eu pot sa visez la zilele de dinainte de a fi mama; zilele care ar fi trebuit sa tina pentru totdeauna.

Sursa: www.scarymommy.com

Foto homepage: femeie matura, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri