27 Februarie 2015 publicat în Familie 32 share-uri

Pentru ca viata unei mame singure nu este usoara si nu va fi niciodata, ea are nevoie de fiecare dintre aceste persoane in viata ei.

3. Tatal singur

Ai nevoie de un prieten aflat in postura de tata singur. El va sti sa te sfatuiasca adesea si va putea sa iti explice situatiile prin care treci din perspectiva masculina. El iti va deschide orizonturile si te va face sa intelegi unde ai gresit in fosta ta relatie. Vei avea o alta perspectiva asupra intalnirilor de acum inainte si vei avea mereu o parere de tata atunci cand vei avea nevoie de ea, si crede-ma, vei avea nevoie.

4. O femeie deschisa

Ai nevoie de o femeie langa tine care sa iti inteleaga nevoile de femeie, nu pe cele de mama. Care sa stea sa te asculte cand ii povestesti ca te-ai intalnit cu alti barbati in afara de tatal copilului, sa te asculte cand ii spui ca te distrezi alaturi de alti tipi si sa nu te judece pentru asta.

Sa te incurajeze sa iti continui viata, pentru ca o mama singura nu trebuie sa ramana singura pentru totdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

5. O vecina

Nu trebuie sa fie cea mai bun prietena a ta si nu trebuie sa o consideri ca facand parte din familie. Trebuie sa o privesti pe aceasta femeie ca fiind o vecina, o prietena care te poate ajuta in caz de urgenta. Nu spun ca trebuie sa profiti de ea, in niciun caz, dar daca simti ca nu ii poti impartasi tot ceea ce se intampla in viata ta nu trebuie sa o faci.

Ea te poate ajuta mai mult decat iti imaginezi. Poate sta cu puiul tau atunci cand ai nevoie sau poate sa il ia la ea atunci cand ai treaba si ai nevoie sa fii putin singura. Poti imprumuta diverse lucruri casnice de la ea daca nu ai timp sa cobori pana la magazine si sa ti le cumperi singura.

Ea poate fi prietena ta, sau poate fi doar vecina care te ajuta atunci cand ai nevoie, insa cu siguranta ai nevoie de ea in viata ta.

Nu iti spun sa fii egoista si sa te folosesti de oameni. Iti spun sa iti alegi prietenii foarte bine pentru ca vei avea nevoie de fiecare dintre ei.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

foto prima pagina: mamica tanara, shutterstock

sursa: huffingtonpost.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri