Copilul tau merge 3 zile la gradinita, dupa care sta 2 saptamani acasa cu tratamente si in convalescenta? Iti suna cunoscut scenariul?

Copilul tau merge 3 zile la gradinita, dupa care sta 2 saptamani acasa cu tratamente si in convalescenta? Iti suna cunoscut scenariul? Iata care sunt cele mai frecvente cauze ale racelilor dese in colectivitate si ce poti face in legatura cu asta.

Cauza explicata de medici este simpla: copilul are sistemul imunitar imatur, iar contactul cu colectivitatea il face sa se molipseasca de la ceilalti copii.

Exista insa si cauze favorizante care fac ca aceste molipsiri sa se produca mai usor:

• Sali de clasa mici.
• Spatii prost aerisite ca doar e in firea romanului sa se teama de curent
• Copiii se joaca, mananca si dorm in acelasi spatiu
• Absenta triajului medical.
• Copiii nu sunt scosi la joaca in aer liber.
• Varsta copilului.

Poti insa incerca si multiple tratamente naturiste si suplimente naturale care sa-i creasca micutului tau imunitatea si sa nu mai raceasca atat de des, mai ales cand se afla in comunitate: la gradinita sau la scaoala sau la ocaziile in care intra in contact cu alte persoane, mai ales copii ca el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Citeste mai multe in Clubul Bebelusilor si afla cum pot fi evitate racelile dese


Foto: Copil racit, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri