5 Septembrie 2014 publicat în Familie 12 share-uri

Parcul Gradina Icoanei se va transforma, pentru doua zile, in locul de intalnire al artistilor si mesterilor pasionati, al celor care vor sa le admire creatiile si al tuturor copiilor care vor sa inceapa scoala cu cele mai vesele si mai originale rechizite.

Comunicat de presa

Toamna incepe rodnic anul acesta, in mijlocul naturii si al artistilor, la cea de-a 14-a editie a evenimentului „Gradina cu Artisti”, pe 6 si 7 septembrie.

Parcul Gradina Icoanei se va transforma, pentru doua zile, in locul de intalnire al artistilor si mesterilor pasionati, al celor care vor sa le admire creatiile si al tuturor copiilor care vor sa inceapa scoala cu cele mai vesele si mai originale rechizite.

De la bijuterii, haine si accesorii la dulciuri, tablouri, decoratiuni si alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa, traditionala expozitie cu vanzare de podoabe si obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Artizanii si artistii prezenti la Gradina cu Artisti abia asteapta sa le spuna vizitatorilor povestea obiectelor pe care le realizeaza si sa le impartaseasca din pasiunea lor pentru handmade si arta.

Evenimentul ii are alaturi si de data aceasta pe prietenii de la Creative Arts, care ii vor pregati pe copii de scoala la ateliere de decorat si accesorizat rechizite, le vor antrena creativitatea la ateliere de colaje si desene cu frunze si seminte si le vor testa spiritul de echipa in cadrul Jocurilor Copilariei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

O noutate la editia din aceasta toamna este expozitia de carti si reviste de benzi desenate realizate de ilustratorul Mihai Ionut Grajdeanu. Copiii vor fi incantati sa il cunoasca pe Legendel, sa descopere istoria prin imaginile pline de culoare din “Legendele Dacilor” si “Dacia Ilustrata” si sa participe la ateliere de benzi desenate.

Pe lista invitatilor la Gradina cu Artisti ii gasim si pe copiii din trupa de dans Rall’s Band, care ne vor incanta cu talentul si coregrafia lor, dar si pe prietenii de la Descult in iarba, care ne vor indemna sa ne relaxam pasind liberi prin iarba, dar si sa iubim si sa ajutam catei simpatici.

Pastram si cateva momente surpriza pentru editia de toamna a Gradinii cu Artisti, pe care le vom dezvalui tuturor celor care vin in parcul Gradina Icoanei din Bucuresti pe 6 si 7 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00. Intrarea la eveniment este libera.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Programul activitatilor la Gradina cu Artisti:

Sambata, 6 septembrie:

11:00-20:00 – Expozitie cu vanzare de bijuterii, accesorii si decoratiuni
11:00-20:00 – Expozitie cu vanzare de benzi desenate realizate de Mihai I. Grajdeanu
11:00-20:00 – Demonstratii de sticlarie – realizare de obiecte din sticla
11:00-13:00 – Atelier de pictura cu frunze sustinut de Creative Arts
13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii sustinut de Mihai I. Grajdeanu
17:00 – Moment de dans cu Rall’s Band
17:00-19:00 – Atelier de decorat creioane sustinut de Creative Arts


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri