Candva am fost printesa - Cosmarul unei mame

12:07, 29 Iulie 2014 publicat în Familie8 share-uri

Poveste adevarata! El este un print malaysian, iar ea devine printesa Yasmin. Dar, imediat dupa casatorie, lucrurile se schimba in rau.
In Melbourne, in primavara anului 1980, Jacqueline Pascarl, pe atunci o tanara increzatoare, dar si credula, de doar 17 ani, facea cunostinta cu Bahrin, un tanar student la Arhitectura. Se indragostesc, isi fac planuri de casatorie si pleaca in tara lui Bahrin, Terengganu, un sultanat al Malaysiei, bogat in petrol.

Acolo, vor fi pregatiti pentru o viata regala, el fiind un print malaysian, iar ea devenind printesa Yasmin. Dar, imediat dupa casatorie, lucrurile se schimba in rau.

Citeste si:
Drumul spre libertate: Harry & Meghan - Odiseea unei Familii Regale...
Drumul spre libertate: Harry...

In aceasta poveste dramatica, Jacqueline Pascarl ne descrie cum sotul ei s-a transformat peste noapte intr-un tiran, cum palatul in care locuia i-a devenit inchisoare, pana cand, la 22 de ani a reusit sa se intoarca impreuna cu cei doi copii mici ai ei in Australia.

Acolo, s-a luptat sa obtina singura custodia copiilor. Dar, sapte ani mai tarziu, printul se razbuna si ii rapeste pe copii. Drama personala de pana atunci se transforma intr-o stire de rasunet international, cu consecinte grave.

Citeste si:
Cele mai frumoase filme și povesti cu și despre lumea vinului
Cele mai frumoase filme și...

Autor: Jacqueline Pascarl

Carte aparuta la editura Rao si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Frumusete orientala, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri