Incepe cea de-a doua editie a Academiei de Joaca, cel mai mare eveniment dedicat invatarii prin distractie

1 Iunie nu este doar Ziua Copilului, ci si a parintilor. E ziua cand zambetele, surprizele si timpul impartit intre cei mici si cei mari devin amintiri de neuitat.

Comunicat de presa

Asociatia Nonguvernamentala „Construieste viitorul” si mall Promenada isi deschid inima si terasa pentru a reda o astfel de zi, duminica, 1 iunie, pe Promenada (pe terasa), incepand cu ora 11:00, in cadrul celui mai mare eveniment din an dedicat interactiunii copil-parinte, „Academia de Joaca”.

Va fi cea mai lunga zi de invatare prin superdistractie! Copiii si parintii vor participa activ la cursurile Scolii Vesele predate de inegalabilul Profesor de Joaca, Leon Magdan, unde lectiile se vor impleti cu povestile, iar copiii si parintii vor deveni actori ai micilor scenete ad-hoc, pline de morala.

Campioana mondiala la fitness, Diana Oprea, vine sa ne pregateasca pentru o zi plina de energie, muzica, dans, magie si culoare, in care copiii si parintii vor putea „fura” cateva trucuri de la cel mai mare magician din Romania (la propriu si nu numai – 2,15m), Antonio, vor canta alaturi de copiii de la ContraPunct, vor crea propriile melodii la percutie cu cei de la Drum Cafe si Learn with music, vor participa la diverse jocuri-concursuri, se vor picta pe fata unii pe altii, se vor intrece la sporturi urbane, vor dansa si se vor scalda intr-o cavalcada de culoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii

Nu vor lipsi atelierele Montessori sustinute de catre prietenii de la Kids at work – Montessori Kindergarden, care va asteapta cu numeroase jocuri pentru copiii de toate varstele, si multe-multe alte premii si surprize.

„Ne aflam la a doua editie consecutiva a evenimentului Academia de Joaca si suntem bucurosi sa vedem ca atat parintii, cat si copiii raspund pozitiv la initiativa noastra de a-i aduce impreuna si a petrece cateva ore intr-un mod relaxant, distractiv si educativ. Conceptul –eveniment Academia de joaca a pornit de la ideea ca joaca este in primul rand invatare, iar copiii au nevoie de modele concrete. Ce modele ar putea fi mai bune si mai apropiate decat parintii?! De aceea, incercam in cele 6 ore, ca parintii si copiii sa se joace impreuna, sa faca echipa in concursuri, sa faca schimb de roluri, sa se cunoasca mai bine unul pe celalalt si sa construiasca o relatie armonioasa atat de benefica dezvoltarii fiecaruia. Vrem ca Academia de joaca sa devina o traditie si un loc de unde te intorci acasa multumit deoarece petrecerea timpului cu copilul tau a fost un succes”, a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

„Academia de Joaca” s-a nascut din grija deosebita pe care parintii o poarta educatiei si dezvoltarii armonioase ale copiilor lor, avand ca tema centrala invatarea prin joaca (incontestabil cea mai eficienta metoda de educare), si importanta prezentei parintelui in viata copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.

Intrarea este libera!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri