Te-ai intrebat vreodata care este felul de mancare traditional preferat al romanilor?

Comunicat de presa

O singura reteta cu care Romania se poate mandri fara ezitare? Fairy si Chef Florin Dumitrescu ii invita pe romani sa nominalizeze cea mai apreciata reteta traditionala, intr-o dezbatere culinara nationala ce va pune pe masa tot ce-i mai bun din bucataria noastra.

La confluenta dintre Vest si Est, romanii au strans in tipare si bune si foarte bune. De la istetime si umor, la pofta de viata si ureche muzicala, romanii se pricep si se intrec in toate. Iar orice casa de roman care se respecta are un retetar in care mici secrete ale bucatariei sunt stranse de la generatie, la generatie. Mici secrete care contureaza retete traditionale pentru romani, originale pentru restul lumii. Sunt retetele care sunt scoase din cuptor si intinse pe tava la zile de sarbatoare, retetele care marcheaza momente de bucurie si de mandrie, de strans familia in jurul mesei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Dar si din retetarele imprastiate in Romania, care indestuleaza de la mic si mofturos, la mare si pofticios, trebuie sa fie si o reteta cea mai cea. Trebuie sa existe un preparat in fata caruia nici un roman nu rezista – felul de mancare si traditional si preferat al romanilor! Pana pe 10 noiembrie romanii au propus cea mai apreciata reteta traditionala, iar zece dintre ele au intrat in finala: papanasi, parjoale, fasole cu afumatura, tochitura de porc, sarmale, ciorba de burta, cozonac, piftie, mamaliga cu branza si drob. Pana pe 10 decembrie, romanii pot vota reteta favorita vizitand pagina de Facebook https://www.facebook.com/FairyRomania, iar reteta castigatoare va fi dezvaluita pe 11 decembrie.

Iar daca Chef Florin Dumitrescu ii va surprinde cu un suflu proaspat pentru clasicele sarmalute si alte mancaruri dragi romanilor, Fairy Platinum ii scapa de grijile spalatului vaselor, indepartand grasimea dificila in doar 10 minute, fara sa inmoi vasele mult timp! Pentru ca traditiile se pastreaza in retete, nu in spalatul vaselor, Fairy Platinum este cea mai buna formula de la Fairy impotriva grasimii dificile!

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Foto fr si main: By Sebastian Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri