Poti sa iubesti doi barbati in acelasi timp? Mai mult ca sigur ca da... O femeie se poate indragosti de doi barbati in acelasi timp si o poate face in mod diferi. Ceea ce ii lipseste in relatia cu unul, gaseste in relatia cu celalalt. O eterna cautatoare a perfectiunii, este foarte probabil ca o femeiesa nu o gaseasca decat anihiland defectele unuia prin calitatile celuilalt.

Are nevoie sa stie ca exista undeva, cat mai aproape de ea. Il iubeste pentru ca l-a iubit. Il iubeste pentru ca impreuna au format un trecut si au construit amintiri. El ii provoaca cu usurinta lacrimi, iar in secunda urmatoare o face sa se simta cea mai fericita femeie de pe fata pamantului. El o face sa simta ca traieste cu adevarat.

Alaturi de el are pasiune si suferinta. Alaturi de el, imaginea viitorului devine ambigua si neclara. El este insa dioxidul de carbon care o face sa simta importanta oxigenului in viata sa. Se simte vinovata fata de amandoi si mai ales fata de propria persoana. Si cu toate acestea, in culmea fericirii, nu este deloc fericita... Alaturi de care dintre ei sa ramana pentru ca si mai tarziu sa fie impacata cu sine insasi si sa nu regrete decizia luata?

Ca si ea, am trait cu sentimentul ca dragostea, oricat de generoasa ar fi ea, are dreptul la partea sa de egoism. Isi merita cu prisosinta luxul de a nu se multumi cu jumatati de masura. La fel de bine cum isi merita privilegiul de a fi irationala. La un moment dat, pentru linistea personala si a celor dragi, o hotarare va fi ceruta cu impetuozitate, o decizie va trebui luata. Nu cu ajutorul ratiunii, ci al inimii... Atata timp cat ea este implinita si te aproba tacit in hotarea luata, este evident ca a fost si decizia corecta. Atunci si acolo putem da nas in nas cu fericirea...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

D.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri