18 Februarie 2013 publicat în Familie 3 share-uri

Einstein spunea ca definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru si sa astepti un rezultat diferit. Poate ca asta ar trebui sa iti dea de gandit si in ceea ce priveste viata ta sexuala.

12. Este timpul pentru o schimbare radicala

Daca toate acestea tot nu functioneaza atunci poate ca e momentul de o schimbare radicala in viata ta. Poate ca nu tu esti problema ci barbatul din viata ta. Asa ca singura optiune ramasa este sa spui STOP si sa investesti toata aceasta energie si sa profiti de aceste idei cu altcineva. Chiar e pacat sa dai atata pentru cineva care nu stie sa aprecieze ceea ce ii oferi si care nu stie sa iti ofere in schimb macar la fel de mult.

Ce spui despre aceste idei? Astept sa imi lasi un coment si sa imi spui ce anume ai pus in aplicare din toate astea?

O zi plina de pasiune,

Theona

Daca ti-a placut acest articol, citeste si acest articol pe aceeasi tema: https://femeiadesucces.ro/blog/criza-in-viata-sexuala-a-unui-cuplu iar pe mine ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro, pe mine si pe alte 8000 de femei dormice de evolutie si unde vei primi cadou cartea “100 de pasi pentru o viata fericita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri