Pentru unele dintre noi, in momentul in care dragostea este pecetluita de un act si de un juramant in fata altarului, dragostea isi pierde din libertate. Intervin dorinte, asteptari pe care unul le are de la celalalt, apar pretentii, apar usoare frustrari, care incetul cu incetul duc la orizonturi ingustate.
Multe dintre noi avem capacitatea de a fi mai fericite si mai implinite ca persoane decat ne imaginam. Doar ca ne este destul de greu sa ne cerem dreptul la aceasta iubire pentru ca avem impresia ca suntem impiedicate de cealalta persoana. Si in loc sa ne dezvoltam pe noi insene, facem planuri si manevre pentru a schimba persoana de langa noi. Suntem dezamagite cand eforturile noastre nu au rezultatul scontat. Apare acel sentiment care sufoca si otraveste incetul cu incetul casnicia. Se poate intampla sa simti ca El nu mai face parte din alegerile foarte inspirate pe care le-ai facut in viata. Monotonia isi spune cuvantul, clipele de intimitate nu mai au aceeasi savoare, atractia fizica scade din ce in ce in intensitate.

Incepi si crezi ca exista o alta persoana care s-ar potrivi mai bine cu tine, care te-ar intelege mai bine, care ar fi mult mai compatibila cu tine. Sau poate chiar ai intalnit in urma cu mult timp acea persoana, dar dintr-un motiv sau altul nu ti-ai dat seama ca este cea potrivita, alegandu-l pe el, cel de acum. Si cu toate ca trecutul e trecut si nu poti, nu mai ai cum sau nu vrei sa-l aduci inapoi, cu toate ca legatura cu El, cel de acum e pecetluita de copii si de multe experiente traite in doi, nu te poti abtine sa nu privesti cu nostalgie in urma si sa nu te intrebi cum ar arata viata ta acum daca in urma cu ceva timp ai fi facut o alta alegere. Si ce poate fi mai dureros decat sa-ti construiesti singura destinul spunand Da si peste o perioada de timp sa te intrebi: dar daca?... Si sa-ti recunosti tie insati ca ai gresit...

Nu exista regretul de a nu te fi casatorit cu altcineva cand ai deja ceea ce iti doresti, atunci cand o casnicie vine si se pliaza exact pe sablonul asteptarilor tale. De aceea, regretul de a nu te fi casatorit cu altcineva apare doar in momentul in care prin casnicie ni se refuza implinirea asteptarilor pe care le-am avut in legatura cu aceasta. Regretul apare atunci cand sentimentul de implinire care trebuie sa vina din partea ambelor parti este redus la zero. Dorinta de a te fi casatorit cu altcineva apare atunci cand prin casatorie nu mai primesti ceea ce simti ca ti se cuvine sau ceea ce ar trebui sa ai de la celalalt si de la relatia existenta dintre voi.

Un articol de Dana Negoita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri