Piesele de teatru "Podu", "Crima la Howard Johnson", "O noapte furtunoasa", "Doctori de femei" vor incanta audienta in cadrul stagiunii gazduite la Palatul National al Copiilor.

Planul de bataie pare simplu si rapid: atragerea in cursa a victimei si lichidarea ei, pentru ca ceilalti doi protagonisti sa poata trai fericiti, pana la adanci batraneti. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea de la…hotel, de aici decurgand o serie de situatii hazoase. Potrivit lui Emanuel Parvu spectacolul este: “comic, hilar, construit pentru public”.

"O noapte furtunoasa"

Prima saptamana a lunii noiembrie aduce pe scena Palatului Copiilor un spectacol de exceptie, cu o distributie pe masura: "O noapte furtunoasa" se va juca pe 7 noiembrie si ii va avea aduce in fata publicului pe: Maia Morgenstern, Ioan Gyuri Pascu, Mircea Rusu, Doru Ana, Radu Iacoban, Raluca Petra si Ioana Calota.Spre deliciul spectatorilor Maia Morgenstern va fi o Veta pasionala si plina de vigoare, Raluca Petra ii va tine isonul in rolul amorezatei Zita, Doru Ana si Mircea Rusu vor crea cuplul de „incuiati“, care-si apara cu orice pret „onoarea de familist“, iar Ioan Gyuri Pascu in va intruchipa pe Rica Venturiano.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?
Maia Morgenstern este entuziasmata de distribuirea in Veta, rol pe care nu il mai jucase niciodata pana acum: „este o mare bucurie si o mare emotie sa te apropii de acest rol, care-ti ofera atat de multe posibilitati. Din pacate, este un rol atat de actual!“.
“Doctori de femei”
Iubitorii de teatru vor fi intampinati cu inca o comedie la Palatul National al Copiilor si pe 13 noiembrie, cand se va juca spectacolul “Doctori de femei”. Este vorba despre o comedie bulevardiera ce are la baza textul dramaturgului francez Georges Feydeau. Urmand indicatiile regizorale ale lui Emanuel Parvu, actorii Mihai Bendeac, Adrian Titieni, Anca Sigartau, Cristina Cioran, Mariana Danescu, Vlad Corbeanu si Gabriel Costin reusesc sa tina in priza, timp de doua ore, publicul cu replici incitante si situatii pe masura. Subiectul se invarte in jurul doctorului Moulineaux, care face eforturi sa iasa “basma curata” dupa ce infidelitatea ii este descoperita, la doar sase luni de la casatorie, nu doar de sotie ci si de soacra.

Biletele pentru cele spectacolele gazduite in octombrie si noiembrie de Palatul National al Copiilor, se gasesc in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etajul 2, locatiile Music Box (Matei Basarab 16 si Soseau Pipera nr 2), Palatul Copiilor, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro si www.startickets.ro

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri