Piesele de teatru "Podu", "Crima la Howard Johnson", "O noapte furtunoasa", "Doctori de femei" vor incanta audienta in cadrul stagiunii gazduite la Palatul National al Copiilor.

Vesti bune pentru iubitorii de teatru: in luna octombrie se reia stagiunea gazduita de Palatul National al Copiilor din Bucuresti. Aceasta va include spectacole de marca, indragite si apreciate de publicul bucurestean. Piesele de teatru "Podu", “Crima la Howard Johnson, "O noapte furtunoasa", “Doctori de femei” vor incanta audienta.

Spectacolul “Podu’

Spectacolul “Podu’”, in regia lui Horatiu Malaele este o reprezentatie care se bucura de succes la mai bine de doi ani de la premiera in actuala formula. Piesa are la baza lucrarea “Podul sinucigasilor”, a dramaturgului Paul Ioachim. Spectatorii urmaresc, timp de o ora si jumatate, o reprezentatie plina de farmec si umor, in care un intelectual neinteles, interpretat de Horatiu Malaele, un indragostit - jucat de George Ivascu, si o artista – interpretata de Meda Victor, cocheteaza cu ideea de a-si incheia socotelile cu viata.


Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Personajele se intalnesc pe „podul sinucigasilor”, unde isi povestesc propriile drame si asteapta un tren care sa le puna capat zilelor si. Ideea sinuciderii nu se concretizeaza insa, pentru niciunul dintre eroi. Potrivit lui Horatiu Malaele spectacolul: “este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii.”“Podu’” un adevarat regal actoricesc, din care razbate idee ca viata meria sa fie traita, se va juca pe 11 octombrie la Palatul National al Copiilor.

“Crima la Howard Johnson”

Schimband registrul, pe 18 octombrie iubitorii de teatru sunt asteptati la o comedie savuroasa: “Crima la Howard Johnson”. Piesa, scrisa de Ron Clark si Sam Bobrick aduce in scena trei personaje: Mitchell Lovell (Emanuel Parvu), Arlene Miller (Raluca Rusu) si Paul Miller (Marius Galea). Talentatul Emanuel Parvu a contribuit la acest spectacol dintr-o tripla ipostaza: traducator al piesei, actor si regizor al spectacolului.

Avem de a face cu o comedie adevarata, la care se rade pe saturate. Actiunea, plasata in perioada interbelica graviteaza in jurul clasicului triunghi conjugal, alcatuit din sot, sotie si amant. Miza este o tentativa de crima, iar locul este o camera a Hotelului Howard Johnson.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri