Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul 27 de rochii, al carei protagonista este Jane, o tanara cu ghinion in dragoste, vesnica domnisoara de onoare, dar niciodata mireasa.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.
Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 10 februarie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 15 februarie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 18 - 21 februarie 2008.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Razboiul lui Charlie. Pentru rezervari poti accesa acest link.
Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt: Roxana Mangiru, Emanuela Balaiban si Ana Maria Brebenel. Acestea pot merge la film in perioada 11-14 februarie, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri