Adele este cantareata britanica ce a starnit furtuna in toate topurile muzicale cu o voce extraordinara si prin intermediul unor compozitii pline de talent. Ea ne demonstreaza ca nu trebuie neaparat sa te dezgolesti ca femeie, ca sa ai succes. Talentul si frumusetea adevarata te lasa cu fara replica.

Adele Laurie Blue Adkins, pe numele ei intreg, nu este excentrica precum Lady Gaga. Nu isi etaleaza cu dezinvoltura trupul sexy, precum alte cantarete in voga acum, Adele canta. Vocea si versurile din muzica ei sunt asa de puternice incat ating sufletele oamenilor.

Dupa ce a performat la Brit Awards 2011, cantecul "Someone Like You" a ajuns fulgerator numarul 1 in Marea Britanie si a aocupat acesta pozitie patru saptamani consecutiv si mai apoi a spart toate recordurile muzicienilor, de la Beatles incoace. Albumul "21" a petrecut 11 saptamani consecutive ca numarul unu in Marea Britanie, cea mai mare performanta a unei artiste.

In acest videoclip, Adele sta pur si simplu pe scaun. Cu toata desfasurarea de lascivitate din videoclipurile sale, de exemplu, cantarete ca Rihana, nu au reusit niciodata pana acum sa egaleze performanta acestei cantarete britanice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Consultati site-ul cantaretie www.adele.tv ca sa aflati mai multe informatii interesante despre ea.

Foto front si main: coperta albumului "21" semnat Adele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri