Pregatiti-va pentru Noaptea Alba a Galeriilor

12:06, 7 Iunie 2011 publicat în Entertainment

Cincizeci si cinci de locatii in Bucuresti si doisprezece galerii si spatii alternative din Cluj participa vineri, 10 iunie, la cea de-a cincea editie a Noptii Albe a Galeriilor.

Comunicat de presa

Diversitatea evenimentelor si a locatiilor cuprinse in programul NAG a devenit deja un lucru obisnuit pentru public. Expozitii, performance-uri, auditii, concerte, expozitii de street-art prezentate in galerii deja consacrate, in galerii nou infiintate, spatii alternative sau institutii transformate pentru o noapte intr-o galerie de arta, toate acestea formeaza un program efervescent si dinamic care promoveaza arta contemporana si tinerii artisti romani.

Citeste si:
Jurnal de adolescent: Tată, vorbește-mi despre carieră
Jurnal de adolescent: Tată,...

Programul/harta le puteti gasi in format downloadabil pe www.noapteagaleriilor.ro, in suplimentul special 24FUN si in locatiile participante la acest eveniment.

Bicicleta este si in acest an prietena traseului NAG#5! Cicloteque si Asociatia Green Revolution ne ajuta sa oferim publicului NAG biciclete gratuit; mai multe detalii pentru inscrieri se pot gasi pe www.noapteagaleriilor.ro.

Citeste si:
Cultura acceptării necondiționate
Cultura acceptării...

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor - NAG#5 realizat de catre Asociatia Ephemair este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor: MNAC Bucuresti, CICLOTEQUE. Asociatia Green Revolution si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sint: ILLY, feeder.ro, Radio Romania Cultural, Igloo, Cocor Media Channel, Modernism, Veioza Arte si Tataia.

Miercuri, 8 Iunie 2011, ora 10h00, in curtea Galeriei UNA din strada Budisteanu, nr.10 va avea loc conferinta de presa unde organizatorii vor prezenta in detaliu programul Noptii Albe a Galeriilor NAG#5

Detalii, informatii, noutati pe www.noapteagaleriilor.ro. // facebook/Noaptea Alba a Galeriilor // twitter/NAG_RO

 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri