"Una dintre cele mai frumoase povestiri pe care le-am citit vreodata, cu valente mitice. O carte de mare anvergura literara, cu un suspans innebunitor!" A.S. Byatt

Vorba autorului ,,O calatorie e un rit de trecere, un vis, o oglindire... vasul e un microcosm al lumii, societatea umana ridicata la putere. Marea nu are nimic rational. De-asta ii atrage deopotriva pe aventurieri si pe scriitori." (Carol Birch)

Romanul "Menajeria lui Jamrach" scris de Carol Birch a aparut la editura All, in colectia Strada Fictiunii, Sectiunea Contemporan

Strada Fictiunii este o noua colectie de literatura universala a Editurii ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL. O colectie urbana, cosmopolita, eterogena, perfect racordata la prezent, Strada Fictiunii are trei sectiuni: Clasic, Contemporan si Bestseller.

Sectiunea Clasic ofera iubitorilor de literatura carti uitate sau neglijate, traduse pentru prima oara in limba romana sau repuse in drepturi prin noi traduceri. Autorii tintiti sunt clasicii secolului XX ale caror texte rezista unei lecturi contemporane prin stil, tematica si dinamism. Scopul acestei sectiuni este umplerea unor goluri ramase in peisajul literaturii clasice traduse la noi (ca in cazul capodoperei lui Ralph Ellison Omul invizibil) sau repunerea pe piata a unor romane extrem de actuale (Italo Calvino, Orasele invizibile).

Sectiunea Contemporan isi propune sa le aduca cititorilor romani atat debutanti valorosi, cat si scriitori deja lansati. Cuvintele-cheie sunt „sincronicitate” – unii dintre acesti scriitori fiind publicati simultan in Romania si pe scena internationala – si „valoare literara” – autori care au primit distinctii prestigioase si recunoasterea criticilor si a publicului deopotriva. Niciun cititor obisnuit sa se rasfete cu povesti miraculoase nu-si poate refuza tabietul unei plimbari prin aceasta sectiune din Strada Fictiunii.

Sectiunea Bestseller cuprinde romane traduse in zeci de tari, iubite de mii de cititori. Editura ALLFA isi propune sa-i conecteze pe cititorii romani la aceasta retea internationala in timp real.

Noua colectie de literatura poate fi usor imaginata ca o strada cu arhitectura eclectica, pe care modernitatea si traditia se imbina perfect. O strada cu care s-ar putea mandri orice metropola din peisajul literar al lumii. Cititorii care vor urmari cu fidelitate ghidul acestei strazi – omuletul cu umbrela – vor descoperi ca aici locuiesc cei mai fascinanti magicieni ai povestirii din ultimul secol.

Coordonatoarea colectiei, Alexandra Rusu, le ureaza cititorilor lectura placuta si ii asigura ca fiecare plimbare pe Strada Fictiunii va fi rasplatita cu cele mai placute surprize.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri