Premii de 15.000 euro la Baby Boom Show

12:03, 24 Martie 2011 publicat în Entertainment

Inscrie-te la cel putin unul din concursurile Baby Boom Show si poti lua acasa cadouri de mii de euro!

S-a deschis lista inscrierilor la concursurile Baby Boom Show de anul acesta! Atat intre 14 si 17 aprilie, in cadrul targului de la Romaero Baneasa, cat si inainte, pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro, poti castiga nenumarate premii, extrem de folositoare atat pentru copii, cat si pentru viitoarele mamici. Primul Targ International dedicat copiilor de pana la 5 ani si viitoarelor mamici pune la bataie cadouri de 15.000 euro.

Ai de ales intre competitii precum Super Tombola „Chicco” , care iti poate aduce o lista intreaga de produse pentru prichindelul tau sau Super Tombola „Biogenis” , care iti ofera sansa castigarii unui set complet de recoltare de celule stem in valoare de 1000 euro.

Citeste si:
Marea Iubire ZU, festivalul cântecelor de dragoste. De Dragobete,...
Marea Iubire ZU, festivalul...

Sute de alte produse in valoare de mii de euro pot fi obtinute la concursurile „Cum iti alegi caruciorul?” , Tombola „Gravidei”, „Maratonul Carucioarelor” , „Cel mai frumos zambet de pe facebook!” sau Tombola „Bebelusului” .

Viziteaza site-ul www.babyboomshow.ro sau inscrie-te la concursurile de pe Facebook, pe pagina BabyBoomShow. Fii unul dintre castigatorii premiilor puse la bataie anul acesta si vino in prima zi de targ sa-ti ridici cadoul.

Citeste si:
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Grupuri de suport și pentru...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri