12:03, 24 Martie 2011 publicat în Entertainment

Inscrie-te la cel putin unul din concursurile Baby Boom Show si poti lua acasa cadouri de mii de euro!

S-a deschis lista inscrierilor la concursurile Baby Boom Show de anul acesta! Atat intre 14 si 17 aprilie, in cadrul targului de la Romaero Baneasa, cat si inainte, pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro, poti castiga nenumarate premii, extrem de folositoare atat pentru copii, cat si pentru viitoarele mamici. Primul Targ International dedicat copiilor de pana la 5 ani si viitoarelor mamici pune la bataie cadouri de 15.000 euro.

Ai de ales intre competitii precum Super Tombola „Chicco” , care iti poate aduce o lista intreaga de produse pentru prichindelul tau sau Super Tombola „Biogenis” , care iti ofera sansa castigarii unui set complet de recoltare de celule stem in valoare de 1000 euro.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Sute de alte produse in valoare de mii de euro pot fi obtinute la concursurile „Cum iti alegi caruciorul?” , Tombola „Gravidei”, „Maratonul Carucioarelor” , „Cel mai frumos zambet de pe facebook!” sau Tombola „Bebelusului” .

Viziteaza site-ul www.babyboomshow.ro sau inscrie-te la concursurile de pe Facebook, pe pagina BabyBoomShow. Fii unul dintre castigatorii premiilor puse la bataie anul acesta si vino in prima zi de targ sa-ti ridici cadoul.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri