Crearea unei versiuni noi pentru un film clasic in genul sau, realizat in '72, cu Charles Bronson in rolul principal, a fost o experienta incredibila si de neuitat pentru producatorii David Winkler si Bill Chartoff.

Din perspectiva producatorilor, West era o alegere naturala pentru acest proiect. Filmografia sa include: Con Air, The General’s Daughter si Lara Croft: Tomb Raider, demonstrand cu usurinta ca stie sa faca un film de actiune, dar stie si sa dezvolte un personaj. "Genul asta de film e realmente punctul forte al lui Simon," spune Bill Chartoff.

Din clipa in care Simon s-a alaturat echipei, a investit mult timp si mult efort in definirea personajelor," continua Chartoff. “Pentru el era foarte important ca personajele sa fie complexe, nu simple caricaturi. Voia sa fie abordabile, sa aiba motivatii care sa dea credibilitate intrigii si povestii."

West l-a considerat pe Bishop extrem de accesibil, mai ales in ceea ce priveste cariera. “Bishop a ajuns la un moment in viata sa cand e cel mai bun in ceea ce face, dar nu mai e asa de sigur ca ii place ceea ce face. Cred ca multi oameni se regasesc in aceasta dilema."

Bishop trebuia sa starneasca simpatia, dar sa aiba si aerul unui asasin inegalabil, de elita, un adevarat "mecanic". Dupa cum spune Bill Chartoff, “nu sunt multi actori in zilele noastre care sa-i poata calca pe urme lui Charles Bronson." era crucial sa gaseasca actorul ideal pentru rolul principal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri