Intre 1 si 8 martie, Redd's Fest Week te asteapta cu un program plin de exclusivitati pentru femei, cu martisoare speciale si evenimente pe care nu vrei sa le ratezi!

Intre 1 si 8 martie, Redd’s Fest Week te asteapta cu un program plin de exclusivitati pentru femei, cu martisoare speciale si evenimente pe care nu vrei sa le ratezi!

A doua editie Redd’s Fest Week ne propune un nou maraton al distractiei, aromat cu multa bere fresh:

  •  ne invita la teatru, la cateva piese de neratat pentru o doamna;
  •  ne provoaca la o lectura chic, odata cu lansarea cartii „La cumparaturi cu Minnie”;
  • ne invita la premiera comediei romantice „Buna, ce faci?”;
  •  ne asteapta cu muzica live in club Spice, Coyote si Tribute, la trei petreceri aromate cu multa bere Redd’s.

In Bucuresti, distractia va culmina cu o mare petrecere, gazduita de Silver Church Club, in seara de 8 martie. Vom sarbatori ziua femeilor pe ritmurile celor mai indragite piese pop, cantate live de JK as Robbie Williams, cel mai cunoscut tribute band dedicat artistului britanic.

Tot in cadrul petrecerii, Redd’s va lansa un calendar cu totul special: singurul calendar care incepe cu luna martie si in care fiecare fila corespunde unei ...zodii! Protagonistele calendarului sunt 12 castigatoare ale concursului Redd’s sustinut pe Facebook, care vor fi, de asemenea, gazdele petrecerii.

Pentru ca shopping-ul nu putea lipsi din meniu, echipa Redd’s va fi prezenta si in Baneasa Shopping City cu multe premii, cadouri si reduceri. In magazinele Body Shop, in perioada 1-31 martie, cosurile de produse cu aroma de lamaie au un pret special, oferit de Redd’s. 

Nu ratati nici Wonder Garage Sale, gazduit in spatiul de evenimente din Popa Nan 82: un eveniment la care poti fie sa cumperi, fie sa gasesti un nou proprietar pentru obiectele de care vrei sa te desparti. Redd’s o sa fie acolo, cu un strop de prospetime intre atatea produse vintage!

Program Redd’s Fest Week

Redd’s cinema nights

Premiera filmului „Buna, ce faci?”
Vineri, 4 martie, ora 19:00, cinema Patria – Bd. Magheru nr. 12-14.

Castiga o invitatie pentru 2 persoane la Radio Guerilla intre 1 si 4 martie!
Daca nu prinzi premiera, poti castiga bilete intre 5 si 8 martie.

Redd’s Go Shopping!

Intre 4 si 6 martie te asteptam la Baneasa Shopping City cu martisoare si surprize. Reduceri tentante si concursuri cu premii intre orele 18:00 – 20:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri