12:03, 3 Martie 2011 publicat în Entertainment

Crearea unei versiuni noi pentru un film clasic in genul sau, realizat in '72, cu Charles Bronson in rolul principal, a fost o experienta incredibila si de neuitat pentru producatorii David Winkler si Bill Chartoff.

Comunicat de presa

Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Este o slujba care necesita profesionism desavarsit si o detasare absoluta, iar Bishop e cel mai bun din breasla. Dar cand mentorul si prietenul sau apropiat , Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare. Urmatoarea lui misiune e una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

Citeste si:
IMAX Day: filmele anului se întorc duminica aceasta, doar pentru o zi
IMAX Day: filmele anului se...

Misiunea lui devine si mai complicata cand fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), il abordeaza, avand in minte aceeasi idee si fiind ferm decis sa invete meserie de la Bishop. Bishop a actionat intotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic isi ia un ucenic impulsiv, aruncand-ul in universul sau mortal. Dar in timp ce-i urmaresc pe vinovati, inselaciunile ies la iveala, iar cei angajati sa rezolve probleme devin ei insisi o problema.

Jason Statham (The Expendables, The Italian Job) si Ben Foster (The Messenger, 3:10 to Yuma) joaca alaturi de Donald Sutherland (The Italian Job) si de Tony Goldwyn (The Last House on the Left), in filmul Mecanicul / The Mechanic produs de CBS Films in asociere cu Millennium Films. Producatorii sunt Chartoff Winkler Production si Nu Image Production, Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, Con Air) este regizorul, iar scenariul e semnat de Richard Wenk (16 Blocks) si de Lewis John Carlino (cel care a scris scenarul original al filmului Mecanicul, film produs in 1972).

Filmul e produs de David Winkler, Bill Chartoff si de Rene Besson. Irwin Winkler si Robert Chartoff sunt producatori executivi, impreuna cu Avi Lerner, Danny Dimbort, Trevor Short si Boaz Davidson.

Citeste si:
Lansarea filmului Creed II a avut loc in Romania in stil Hollywood
Lansarea filmului Creed II a...

Filmul a fost cotat cu R de catre MPAA (Asociatia Cineastilor din America), pentru “scene de violenta intensa, limbaj indecent, cateva scene cu caracter sexual si nuditate.”
www.TheMechanicMovie.com

Mai multe despre filmul "Mecanicul"

Un proiect de 15 ani si doua familii implicate in realizarea sa!

Crearea unei versiuni noi pentru un film clasic in genul sau, realizat in '72, cu Charles Bronson in rolul principal, a fost o experienta incredibila si de neuitat pentru producatorii David Winkler si Bill Chartoff - asta in parte datorita faptului ca parintii lor, legendara echipa de producatori Irwin Winkler si Robert Chartoff, au realizat filmul original, iar acum au contribuit ca producatori executivi la noua versiune. Dupa 15 ani de lucru la acest proiect, scopul fiilor de a readuce povestea inapoi pe marele ecrane a fost atins.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri