Vino si tu la Festivalul Primaverii!

12:02, 24 Februarie 2011 publicat în Entertainment

Party games, gravura si felicitari 3D, decoratiuni interioare si de gradina, haine si accesorii, cosmetice, flori si bijuterii, daruri dulci sau muzicale, carti, jocuri de dormitor, martisoare si multe alte surprize dintre care sa alegeti darul potrivit fiecarei persoane importante in viata voastra.

Comunicat de presa

Galeria Dalles anunta deschiderea oficiala a sezonului de cadouri de primavara!

Din 24 februarie, de Dragobete, si pana pe 8 martie, de Ziua Femeii, galeria Dalles va asteapta cu mii de idei de cadouri pe care le puteti gasi in cadrul Festivalului Primaverii: party games; gravura si felicitari 3D; decoratiuni interioare si de gradina; haine si accesorii; cosmetice, flori si bijuterii; daruri dulci sau muzicale; carti; jocuri de dormitor, martisoare si multe alte surprize dintre care sa alegeti darul potrivit fiecarei persoane importante in viata voastra.

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

Pentru aceasta editie a Festivalului, galeria Dalles va asteapta cu aproape 1 kilometru de spatiu expozitional si prezenta unui portretist pe toata durata evenimentului.

Festivalul Primaverii este deschis in perioada 24 februarie-8 martie 2011, cu un program de vizitare zilnic intre orele 10.00 si 20.00 si intrare libera.

Citeste si:
Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein
Reinterpretarea iubirii cu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri