LIVE NATION este incantat sa anunte faptul ca Sting, acompaniat de live band si orchestra simfonica, isi va prelungi vara aceasta celebrul turneu mondial Symphonicity in Europa.

Comunicat de presa

Dupa nenumarate concerte sold-out sustinute in America de Nord, Europa si Australia, turneul Symphonicity isi va completa programul cu noi show-uri in Franta, Germania, Italia si Europa de Est.

“Un spectacol extraordinar” – Bild Hamburg (Germania)
“Sting cu orchestra este rock magic” – La Stampa (Italia)
“perfect in absolut orice detaliu… o reprezentatie ideala” – Komsomolskaya Pravda (Rusia)
“S-ar putea spune ca tot ceea ce a facut a fost magie pura” – Rzeczpospolita (Polonia)
“Sublim din toate punctele de vedere” – A-Listed (Marea Britanie)

Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic.

Avand in spate o cariera stralucita, ce include numeroase albume premiate in repetate randuri cu discul de platina, un numar impresionant de hituri, nenumarate premii si vanzari record de aproape 100 de milioane de discuri in intreaga lume, Sting revine in atentia fanilor sai cu cele mai cunoscute piese ale sale, reorchestrate de Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin si Nicola Tescari.

Kudika Tarot

Selectia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hit-uri din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police - “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” si “Every Breath b Take”, dar si piese celebre ce definesc solida cariera solo a lui Sting - “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” si “Desert Rose”, artistul fiind acompaniat pe scena de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).

Prima incursiune a lui Sting in domeniul muzicii clasice a inceput odata cu albumul “Songs from the Labyrinth” lansat in 2006 la Deutsche Grammophon, albumul oferind o interpretare fascinanta, la lauta, a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI). Dupa incheierea turneului ce a marcat reunirea trupei The Police, Sting s-a intors la pasiunea lui pentru combinarea genurilor muzicale cu albumul “If On A Winter’s Night...” care a debutat direct pe prima pozitie in clasamentul Billboard Classics.

Citeste si:
DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN GARRIX REVINE LA UNTOLD DAVID GUETTA,...
DJ-UL NR 1 AL LUMII, MARTIN...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri