Filmul Carmen 3D promite sa-si poarte spectatorii intr-o calatorie magica, pe covorul fermecat al unei povesti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, tradare.

Sambata, 5 martie, la Hollywood Multiplex, la orele 18.30, va avea loc, in premiera absoluta in Romania, lansarea celebrei opere Carmen de Georges Bizet, in format 3D RealD.

Pe parcursul a 4 reprezentatii, spectatorii Hollywood Multiplex vor avea sansa de a trai experienta unica a unei opere clasice realizata in cel mai performant sistem 3D din lume - RealD - si prezentata in exclusivitate de catre cinematograful preferat, Hollywood Multiplex.



Opera Carmen de Bizet prezinta mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tanara tiganca superba a carei iubire este pe cat de efemera, pe atat de pasionala si care are un efect devastator asupra barbatilor care o intalnesc. Brigadierul Don Jose insusi se indragosteste iremediabil atunci cand o vede pe Carmen pentru prima oara, iar gelozia ii va anihila complet simturile pana la crima atunci cand tanara il paraseste pentru un alt barbat.

O co-productie RealD si Royal Opera House din Londra, filmul Carmen 3D promite sa-si poarte spectatorii intr-o calatorie magica, pe covorul fermecat al unei povesti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, tradare.

Cea mai rascolitoare poveste de iubire a tuturor timpurilor, Carmen, de Georges Bizet, acum in format 3D RealD!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri