Globuri de sticla pictate manual de artisti din Romania si Olanda, cosuri de cadouri si decoratiuni specifice din flori si plante naturale, tablouri realizate din reclame si postere vintage, ceramica pictata manual, carti, cosmetice bio, prajituri de Craciun � iata cateva dintre atractiile editiei 2010 a Targului.

Pentru aceasta editie, organizatorii Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles propun vizitatorilor si participarea la un proiect special, organizat in scop caritabil: „Stele pentru viitor”.

Asociatia Romana de Pachwork, condusa de doamna Adina Popescu, ofera un minunat quilt traditional, realizat din sute de petice, de marime 2,25/1,80 metri, care va fi expus in cafeneaua de la Dalles.

Toti vizitatorii vor avea sansa sa castige aceasta lucrare, cumparand bilete de participare la tombola organizata in acest scop. Tragerea la sorti va avea loc in data de 24 decembrie la ora 12:00 iar castigatorul va fi anuntat pe site-ul galeriei Dalles, www.dallesrevolution.ro

Targul Cadourilor de Craciun de la Dalles este deschis in perioada 2-24 decembrie, cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este gratuita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri