Garbo.ro si Scoala DanceON te invita la un concurs in care ai sansa de a castiga un curs de dans pentru doua persoane la DanceON.

Afla mai multe detalii despre cursurile de dans, orar si instructorii de dans.

Promotiile DanceON

Vrei sa incerci acum cursurile DanceON? Beneficiaza de una dintre cele 3 promotii speciale:

Invita-ti prietenii la dans!

Daca prietenii tai iti impartasesc pasiunea pentru dans, avem oferte special create pentru voi. Vino cu un prieten si veti achita un singur curs. Astfel, costul este de doar 100 de lei pe luna indiferent de cursurile de dans alese. Promotia este valabila pana pe 31 decembrie 2010. Locurile sunt limitate, asa ca iti recomandam sa te inscrii acum! Te rugam sa mentionezi in rubrica de comentarii numele colegului sau al colegei tale si cursul la care doreste sa se inscrie! Vei primi confirmarea noastra si toate detaliile de care ai nevoie in maxim 24 de ore.

Oferta 1+1!

Nu te hotarasti asupra unui singur curs? Nicio problema: poti alege sa urmezi un curs, iar al doilea este gratuit. Astfel vei achita costul unui abonament, te vei inscrie la orice curs doresti si apoi sau chiar simultan poti alege gratuit al doilea curs de dans. Oferta este valabila daca te inscrii pentru primul curs pana pe 31 decembrie 2010 si pana pe 31 ianuarie 2011 pentru cel de-al doilea. Nu ezista sa ne contactezi pe contact@danceon.ro sau chiar pe Facebook!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Oferta CardAvantaj

Inscrie-te acum la orice curs de dans si poti plati in 8 RATE, prin CARDAVANTAJ!

Foto fr si main: By Razoomanet /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri