Maestrul Radu Beligan, emblema teatrului romanesc propune iubitorilor de teatru o noua reintalnire cu Egoistul de Jean Anouillh, in data de 6 Septembrie la Palatul National al Copiilor, incepand cu orele 19:30.

Impreuna cu Agentia Vreau Bilet, protagonistii acestui spectacol va invita la o experienta unica ce merita traita la intensitate maxima. Doar doua ore de teatru magnific in care il veti putea regasi pe marele actor in postura de regizor, dar si in cea a personajului Leon Saint Pe, jucand cu iscusinta profesionala alaturi de artistii “adapostiti” intr-o distributie de elita, formata din : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

Cu mult umor, energie debordanta, dar si cu o prezenta impunatoare, personajul Léon Saint Pé este de fapt genul de mizantrop care trateaza cu ironie si cu cecuri de douazeci de mii de franci toate acuzatiile ce i se aduc: el este vinovat nu pentru ca a fost sot, amant, tata si prieten, ci pentru ca a devenit responsabil de sotie, amanta, copii si prieteni. Cu replici de un firesc uluitor se construieste o poveste comica, presarata cu mici panseuri care, pana la final, contureaza fidel destinul si filosofia de viata a unui om care a trait, daruindu-se generos unei lumi prea putin dispusa sa-l inteleaga.

“Egoistul” este de fapt o adevarata lectie despre IUBIRE si casnicie, viata si moarte, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie si...bineinteles egoism. Un spectacol in care umorul si replicile stralucitoare transforma in comedie o drama inepuizabila.
“In ultima vreme, foarte multa lume imi pune aceasta intrebare stereotipa:
“ Care este secretul longevitatii dumneavoastra?”
Cat inca mai am rabdare sa le raspund, le spun ca, dupa mine, secretul biblic al longevitatii este IUBIREA. Cred ca suntem pe pamant pentru acest lucru unic: sa iubim. Repet adesea celor ce vor sa ma asculte: iubiti ce vreti, dar iubiti. Nimic nu e mai dezastruos decat infirmitatea inimii.” – marturiseste maestrul Radu BELIGAN.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua VreauBilet : Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria sau online prin www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet este de 70 Lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri