Un grup de nebuni frumosi si-au propus sa faca un milion de romani sa zambeasca. Si-au insufletit campania Un zambet pentru tine cu un motto elocvent: Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Adriana, una dintre participantele la ultima campanie “Daruieste un Zambet”, face o relatare foarte insufletita despre ceea ce a simtit in momentul in care impartea la propriu zambete, pentru a primi ca rasplata, tot zambete.

“A fost mirific, magnific, minunat si… nu gasesc nici un cuvant foarte potrivit. Noi (Echipa Cismigiu 2) am inceput frumusel din pasajul universitatii, primele zambete daruite au cules alte zambete, deci am avut un inceput mai mult decat frumos. Marea majoritate a zambetelor nostre au fost rasplatite cu zambete, chiar daca noi (unii dintre noi) eram mai stangaci si timizi la inceput. Dar pe masura ce si noi culegeam zambete am prins un curaj de nu se poate (...) Am intalnit si cateva fete serioase sau morocaneli, dar urmatorul zambet serios vindeca tot. Si imi venea sa topai de fericire. Si, ce sa mai adaug, copiii au fost extraordinari pentru ca erau atat de incantati sa primeasca hartiutele noastre cu fetisoara aceea zambitoare si sa-i vedeti ce mandri erau cand li se lipeau in piept, parca primeau premii nu alta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Si mamicile au fost fooooaaaarte dragute si ne rasplateau la randul lor cu zambete. Iar mie mi-au placut cel mai mult femeile ca in jur de 40 -50 de ani care erau serioase, dar apoi mi-au zambit atat de frumos si mi-au multumit… nu va pot descrie senzatia, doar ca imi iesea inima afara din piept”.

Pentru noua campanie de oferit zambete sunt asteptate inscrieri pana pe data de 14 mai, ora 12:00. Mai multe detalii despre campania "Daruieste un zambet", aici.

Foto main: eflon

Un articol de Iulia Sima



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri