O saga de familie intr-o Indie magica. Malladi il invaluie pe cititor in traditii culturale fascinante si mancaruri savuroase, totul condimentat cu un umor discret. Cartea pe care o propune este despre cautarea sinelui, luarea de decizii si consolidarea fortei interioare... un castig pentru femei, un castig pentru cititori.

O saga de familie intr-o Indie magica

Dupa sapte ani petrecuti in America, Priya Rao se intoarce in India natala. Doreste sa-si anunte familia ca este logodita cu Nick, americanul pe care-l iubeste, dar vestea frange inimile celor din jur, care insista ca ea sa se marite cu un "baiat bun indian".

Vizita se transforma intr-o experienta coplesitoare. Tanara femeie, care a cunoscut lumea occidentala, incearca sa aduca schimbarea si in propria familie. Intre doua culturi profund diferite, intre traditie si modern, intre generatii diverse par sa existe conflicte de netrecut.

"Un volum despre cautarea sinelui, luarea de decizii si consolidarea fortei interioare... un castig pentru femei, un castig pentru cititori." - India Current

"Malladi il invaluie pe cititor cu traditii culturale fascinante si mancaruri savuroase, totul condimentat cu un umor discret." - Booklist

Amulya Malladi s-a nascut in 1974 in India si a trait o vreme in Statele Unite. A scris romanele: A Breath of Fresh Air (2002), The Mango Season (Anotimpul fructelor de mango, 2003), Serving Crazy with Curry (2004), Song of the Cuckoo Bird (2005) si The Sound of Language (Sunetul cuvintelor, 2007, publicat si in limba romana la Editura Leda). In prezent, locuieste in Danemarca, impreuna cu sotul si cei doi copii ai sai.

Autor roman: Amulya Malladi; Traducere de Liviana Tane

Roman aparut la Editura Leda
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri