Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna, un nou capitol pentru MCU si un tribut puternic si emotionant adus lui Chadwick Boseman

În noua producție Marvel Studios „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, regina Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye și Dora Milaje luptă să-și protejeze natiunea de forțe exterioare, după moartea regelui T’Challa.

Un geniu și om de știință de top, Shuri încearcă să uite de durere adâncindu-se în munca ei până când sosirea lui Namor o forțează să iasă din zona de confort. Ea nu este singură; nici în durere și nici în dorința ei de a susține Wakanda spre un viitor bun. Prințesa și regina au un sistem de suport puternic care îi include pe Nakia, cel mai mare spion pe care Wakanda l-a avut vreodată, Okoye, liderul pasionat și puternic al Dorei Milaje, M’Baku, conducătorul Jabarilandului, Ayo, un forțător de elită al Dorei Milaje, Aneka, lider de rang înalt al Dorei Milaje și Everett K. Ross, agent american CIA.

Biletele s-au pus în vânzare - https://bit.ly/bilete-wakanda-forever, https://bit.ly/cinema-city-wakanda.

SINOPSIS:

După moartea regelui T'Challa, regina Ramonda, Shuri, M'Baku și Dora Milaje luptă pentru a proteja națiunea de intervenția marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depășească pierderea regelui și să îmbrățișeze un nou capitol al vieții, eroii wakandezi ajutați de Nakia și Everett Ross pun la punct planurile pentru un nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

În regia lui Ryan Coogler, după un scenariu semnat de Coogler și Joe Robert Cole, filmul „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este produs de Kevin Feige, Nate Moore. Producători executivi sunt Victoria Alonso, Louis D’Esposito, Barry H. Waldman

Printre starurile filmului se numără Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Tenoch Huerta, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena, Alex Livanalli.

„Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” are premiera în cinematografe în 11 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film și fiind disponibil subtitrat, 2D, 3D, IMAX 3D, 3D Dolby Atmos, , 4DX, 3D dublat HU.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri